Alýntý Originally Posted by egecballh1 Yazýyý Oku
kardeþim seni severim ..lakin sen bu hisseye fena saplantý yapmýþsýn resmen paranoyak yaþýyorsun.dediklerin doðru ama adamlar diyorki elindekini almadan götürmem güzel haber açýklamam.sen burday ken millet baþka hisselerden 2 üç kat kazandý sen hala sadýk sadýk bekliyorsun üzülüyorum sana vallla...bu mantýklý yazýlarý yazýp gariban küçük yatýrýmcýyý baðlama bundan sonra yazma çünkü sahipleri çýkarmýyor abim sessizde kalmakta fayda var.....yt deðildir.
Tesekkur ederim güzel kardesim..Bilmukabele..Ama düsundugun gibi degil inan. Ben cok rahatým ve relaksým Allahýn izniyle..sadece bunlara meydani birakmamak..ve sabýrlý olmam.. Onlar icin sirketin hissesinin fiyatlamasi onemsiz ise vede zamanlarý coksa benim icinde oyle ! Yani elinde o kadar Milyon hisseyi tutanlar düþunsün !
ve yine kredili parayla yatirim yapmiyorum. Maliyet düsurme imkanýmda her zaman mevcut elhamdülillah..Aynen portföyümde cesitli..
Benim düþuncem inan küçük yatýrimci kardeslerim ve aslýnda bu güzel ulkenin tüm insanlarý...Herkesin mutlu olacagý..kazan kazan felsefesiyle...insani degerleri unutmadan...tekrar selam ve sevgi ile...