O.çocuklarý sattýlar 2,4 ten..2,15 te bekliyorlar bunnlar en az fetöcü kadar soyguncu vatan haini....az kaldý az çook azzz...BUNLAR 5 KURUÞA A...SINI KÖPRÜ ALTINDA PAZARLAR...ÖYLE DÝYORLAR TWÝTTER DA..BEN DEMÝYORUM TOPLUM DÝYOR...
O.çocuklarý sattýlar 2,4 ten..2,15 te bekliyorlar bunnlar en az fetöcü kadar soyguncu vatan haini....az kaldý az çook azzz...BUNLAR 5 KURUÞA A...SINI KÖPRÜ ALTINDA PAZARLAR...ÖYLE DÝYORLAR TWÝTTER DA..BEN DEMÝYORUM TOPLUM DÝYOR...
Orasýný bilemem. Kimseye de bilmeden suç isnadý yapmam. Ben bilançoya ve hissenin hikayesine bakarým.
Þu var ki ortada haber falan yokken hissenin zirvesine çýkýp þirketin yüzde 5'e yakýn hissesinin satýlmasý birþeylerin olacaðýný gösterir. Bu malý küçük yatýrýmcý almýþ olamaz.
Asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
bak þimdi aferin sana süperrrr....lakin bütün hisseler altýn madenimi bulduda en az 2 kat çýktý...neden bunlar aþýrý derecede kumarhaneye çevirip sürekli yapýyorlar neden hisseyi rahat býrakmýyorlar.......çünkü arsýz ve namussuza oyun sahasý .....kul hakký ve vatan hainþiðide cabasý.....görecez sonunu .......üzüm için kovuktan dama giren ayýnýn aþýrý yiyip damdan çýkamamasýna döndü bu iþþþþþ..patlamak üzereler ziraaa hakda adaletde bunu gösteririr hep...
Yer Ýmleri