Insallah oyle degildir kardesým..Birileri bunlara dur diyebilmeli. Dersini vermeli artýk ! Cýkar bir delikanlý insallah oyunlariný bozar. Sirketi ellerinden alir bu zalimlerin !..Evet. Ben kendi adýma locadan izliyorum tiyatroyu..izlemeyede devam..zamaným cok benim ! Hissede vermem bunlara vakti gelmeden...Debelensin dursunlar...ytd
ve Metur da kaç gündur yasananlar öyle mal cýkma yada kâr realizasyonu kadar basit degil ! Sirketin bir günde neredeyse tüm hisseleri el degistirmis gibi olacak..Hisse devri mi ? Yoksa...BÜYÜK SAVAÞ MI ? Büyük oynanýyor oyun !..Bakalým kim kazanacak ? Ytd
Tabana 4 kademe. Bana kadar kalýr heralde elinde. 2.12 yine lot koymaya baþladý.
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Söylemek istedigým kaç gündur metur da yasananlar oyle 1 Milyon lot hisse satma meselesi degil kardesim. Bu pire icin yorgan yakmaya benzer...Birseyler oluyor o kesin !.. Su sel bir gecsin..firtina bir dursun..ak kara belli olur evet...olan oldu artýk... Fazla bir zaiyatýmiz yok sonucta ! Onlar düþünsün !
önümuze bakacagýz biz artýk...ytd
Asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Yer Ýmleri