Originally Posted by
egecballh1
haksýzmýydým 2,8 den milletekitlediler bende dahil 2,2 tlleri gördü yazýk günah dðil mi..ondan sonra kaçtýn laf sokarým diye ...ama sokmadým...2,8 tlden alanlar hala bekliyor millet diðer hisselerde voleye vururken ...haksýz çýktýðýnda kaçmak sana yakýþmýyor kaybederken....vurdun 2,8 den voleyi kaçtýn...

yok twitter mýþ falan falan filan ....neyse bundan sonra bana olumsuz yazma ben sana yazmýcam zaten yazmýyorumda 10 gündür...
Bak, eleman. Evet hisseyi tavandan sattým kar realizasyonu yaptým ve yaptýðýmý burada yazdým. Ben yazdýktan sonra saatlerce tavandan iþlem gördü.Mesaj saatine ve hisse grafiðe bakýp görülebilir. Teknik indikatörler þiþmiþti. Nikahýma alacak halim yoktu, trade yaptým.
Hissenin eski sahiplerini hiçbir zaman savunmadým. Ben söyleyene kadar hissenin sahiplerinin deðiþtiðinden haberin bile yoktu.
5-6 kez bu sayfada yazmayacaðým diyip her seferinde tekrar yazýyorsun, hisse þöyle böyle diyor tavandan aldýðýný ve zarar ettiði söylüyorsun. Elimde metur hissesi yok diyip metur sayfasýnda baþka hisseleri burada pazarlýyorsun. (zoren, odas, selgd gibi).
Tutarsýz birisin, aðzýn bozuk küfür ve hakaret ediyorsun..
Ben seninle muhatap olmuyorum, lütfen sen de benimle muhatap olma.
Rica ediyorum. Lütfen, lütfen, lütfen
Asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Yer Ýmleri