Neyse arkadaþlar iki gündür ATA satýþý ile algý oluþturan hisse bugün nedense her zamanki yaptýðýnýn tersine Endekse ayak uydurmadý gerçi nereye düþecek daha demek geliyor içimden ama bu þereflilerde sýnýr yok
Neyse arkadaþlar iki gündür ATA satýþý ile algý oluþturan hisse bugün nedense her zamanki yaptýðýnýn tersine Endekse ayak uydurmadý gerçi nereye düþecek daha demek geliyor içimden ama bu þereflilerde sýnýr yok
Gerçi bunlar için günlük aðýrlýklý ortalma deðil kapanýþ fiyatý önemli olduðu için karanlýk odada basarlarsa þaþmamak lazým buralardan hacimli mal satmak onlarýnda iþine gelmeyecek sonuçta burdan satsa nerden toplayacak artýk ancak buraladan 2,00 üzeri bize sattýðý mallarý bekliyorlar beklesinler bakalým çok beklerler ama
Haberde kalmadý þöyle iyi bir haber gelse desek gelen haberleri hep *** ettiler bakalým þu önümüzdeki hafta da geçsin para kasaya girsin yeni bir iþ haberi düþermi enerji ile ilgili bekleyip göreceðiz umarým parayý borç kapatma bahanesiyle *** etmezler yatýrým yaparlar borç kapatma olursa yandýk SPK bu iþe çare bulmazsa böylece tahsisli sermaye artýrýmýnda söz sahibi olamayacak tek beklenti tahsisli sermaye artýrýmý sonucu verilen hisselerin 6 ay satýlamamasý eðer bunlar parayý tatlý görürlerse sanýrým oraný tekrar artýrmak zorunda kalacaklar þu aþamada GEM ilk aþamada verilen tüm hisseyi isterse oran %20 oldu zaten
endekse ayak uydurmamasý buysa yanmýþýz zaten
Þuraya yazdýklarým tahminlerim tutmasýn
görünen þer..likler benim yalnýþ anlamamdýr diye umuyorum sürekli
fakat bu karak...sizler sürekli beni haklý çýkarýyorlar ya![]()
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Bir ara uçuþ baþladý deyip duran bir arkadaþ vardý. Gitti mi.? Sesi soluðu çýkmýyor. O günden beri aþaðýya doðru paraþütsüz uçuyoruz)
ZTE Blade V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
niyeti iyice bozdu arkadaþlar, kalýn saðlýcakla bol þanslar..
Yer Ýmleri