bye bye happiness
bye bye happiness
https://i.postimg.cc/MpJwCK48/IMG-20190816-WA0009.jpg
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sana sattýrmak için basýyolar sanýrým. kim var ki kaðýtta![]()
Duncan bey þirketi kuran kiþi ve mefta,þirketin baþýnda oðlu Baran bey var küfürlü yazý kalitenizi ortaya koyuyor siz en iyisi gidin baþka þirketlere yatýrýn... Ölenin ardýndan konuþulmaz ki adam yýllarýný verip 0 dan merko gibi bir iþletmeyi ülkeye kazandýrmýþ...
Müdür bey Tat gýda dan transfer olmuþ koç gurubu Tukaþ yazmýþým yanlýþlýkla onu da düzelteyim bu arada....
Luky kardeþ
Þirket ozkaynaklarini yitirmiþ
Bunlar ne iþ yapar üreticiye teminatsýz para verir mamul alamaz þüpheli alacak durumuna düþer verdiði para ve zarar yazar.
Ben bu firmanýn piyasada bir ürünü varmý bilmiyorum.
Yunanlý kendi ülkesindeki firmasý ile ticaret yapýyor.
1kg.salca geçen sene rekor fiyattaydi
Bizimkiler bu fabrikada ne yapýyorlar acaba
Bu sene dometes haberlerini görüyoruz
350 kuruþa düþmüþ ureticide bizimkiler bundan haberdar deðil herhalde piyasadan al kardeþim kendi paranla rezil olma.
Tahsisliyi niye onaylandýðý halde yapmýyorsun
SPK.senin sahtekarligini yakaladý
Güven vermiyorsun
Gýda þirketlerinde senden baþka berbat olan varmý.
Bunlarý biliyormusun yoksa hisseye asikmisin.
Girdik birdefa çýkamýyoruz belki benim hisse sizinki yanýnda devede kulaktir ama bana göre iyi bir tutar.
Yt.tv.degildir.
Ölen þeref yoksunu ve manipülotör ise bal gibi konuþulur. Yargý tarafýndan onaylý ceza almýþ bir þahýs.
Þirket ise Galip gelene kadar Yunan firmasýna kar taþýyan bir taþeron du, Türk ortaðýda borsada keriz silkelemekle meþgul pardon yatýrýmcý silkelemekle meþgul olan biriydi. Yani þirketin 2 bacaðýnda mutluydu, ama Galip'den sonra nasýl olacak onu kestiremiyorum.
Ben deki Ýsveç sendromu [emoji7]
Duncan bey mevzu dýþý,geçmiþ zaman,konuþtun mu amk demek cahillik ve de kaba,strn gidin baþka þirkete derler adama..
Galip yok burda bence adý kullanýldý ince bi manüplasyon yapýldý neyse býrakýn patron insafa gelsin yoksa üçün biri bile yok burda[emoji88]
Yer Ýmleri