-

Originally Posted by
elite1
Savunma ve silah sanayi gelecek vaat ediyor. Yakışır patrona!
Yatırım tavsiyesi değildir!
Kesinlikle olur tabi, olmaz dememek lazım. O zaman tadından yenmez. Patronun vardır bir planı. Bu saatten sonra gemi yola çıktı geri dönmez. İleri gider geri gelmez düşüncesindeyim. Her tür hikaye uydurulur bu hisseye ve bu saatten sonra olumsuz bilançosu da olacağını zannetmiyorum, var mı böyle başka bir hisse. YTD
-

Originally Posted by
capricornson
Kesinlikle olur tabi, olmaz dememek lazım. O zaman tadından yenmez. Patronun vardır bir planı. Bu saatten sonra gemi yola çıktı geri dönmez. İleri gider geri gelmez düşüncesindeyim. Her tür hikaye uydurulur bu hisseye ve bu saatten sonra olumsuz bilançosu da olacağını zannetmiyorum, var mı böyle başka bir hisse. YTD

Ben olsam patronun yerinde anında insansız hava aracı yapan firma ile ortak olurum [emoji6]
-
Herşey iyi güzelde hisse daha evet öncesi düştüğü yere ulaşamadı. Şu an 2.35-2,50 aralığında olması gerekirdi. Çok kararsız bir speğimiz var gitsem mi kalsam mı kararsızlığı hala sürüyor.
-

Originally Posted by
capricornson
Herşey iyi güzelde hisse daha evet öncesi düştüğü yere ulaşamadı. Şu an 2.35-2,50 aralığında olması gerekirdi. Çok kararsız bir speğimiz var gitsem mi kalsam mı kararsızlığı hala sürüyor.
Burada bir çok komplo teorisi döktürürdüm ama kafa karıştırmaktan başka işe yaramazdı
-
Hissenin altını her gün belli bir saatte ısıtıyor ardından birçok işlem dönüyor ama kim alıyor kim satıyor ne oluyor anlamış değilim.
-

Originally Posted by
capricornson
Hissenin altını her gün belli bir saatte ısıtıyor ardından birçok işlem dönüyor ama kim alıyor kim satıyor ne oluyor anlamış değilim.
Acaba bizim spekin kulağına "dur abi, biraz sonra chp sine i millete bile döneriz" açıklaması yapacaklar diye fısıldamışmıdır?
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
-

Originally Posted by
elite1
Acaba bizim spekin kulağına "dur abi, biraz sonra chp sine i millete bile döneriz" açıklaması yapacaklar diye fısıldamışmıdır?
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Onlar daha ayıkamadılar
)
-

Originally Posted by
capricornson
Onlar daha ayıkamadılar

)
Ya acaba bizim patron tencere tava işine mi girse. Bugünkü trend tencere tava. Ya sabır!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri