-

Originally Posted by
Ekşioğlu
Biraz düşük sonuçta faaliyet yok umarım bahane etmezler beklenti bittimi
Borsa jargonu var, sermaye kadar kar, 10tl diye... 25kusur TL yapar bu kar. Y. T. D
AGS2-W09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Benmi yanlış okudum toplamda 13,897,206 kar 9 aylık bu değilmi siz bu rakkamı 3 aylıkmı okudunuz + 10,290,749 üstüne ilavemi yaptınız
-
Niyetleri ne olacak şimdi merak ediyorum.23.70 üstü de kapattı yarını iple çekiyorum.
-
Sanki şirket büyük zarar açıklamış gibi daha aç>lışta basıyorlar
-
Ben bu o. p çocuklarına boşuna sallamıyorum eskiler bilir sizlerde geçmişine bakın her bilançodan sonra aşağı basıyorlar bu senelerdir böyle tek kuruş temettü yok koçlarada yazıklar olsun bu şe sizlere yol veriyorlar 5 milyon değilde 4 milyon kar açıkladı bahane hazır
-
önceki dönemlerde bilançodan sonra taban olurdu bugün gözü yemedi.veremiyor.kaparlar diye korkuyor.rahat ol aslanım. götür sen tahtayı. mal yok sana.elindekini kaptırmayasın bu arada. fazla takıldı buralarda
-
Hacimsiz şuan kağıt düşüremiyor kağıdı alacaklar eliden başta ben maliyetim 10 civarı bi on sene daha uğraşırım bunlarla
-
Yaklaşık 10 yıldır bekliyorum demiştim ne alırım ne satarım .. bekliycem ciğerini öğrendik artık.. sabrımıda biliyorlar.. dediğim rakama seve seve gelecekkk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri