-
Ucuz kalmış , halka açıklığı az ,karlı şirketler, uçuşa geçmeye başladı. Bizimki ise ,hala seyretmekle meşgul. Ne zaman, ben sıkılıp hisseden çıkarım , hisse uçar gider. Bu hep ,böyle oldu. O nedenle borsadan 1 Kuruş kazanamıyorum. Hep zarar , hep zarar.
-

Originally Posted by
By Akıl
Ucuz kalmış , halka açıklığı az ,karlı şirketler, uçuşa geçmeye başladı. Bizimki ise ,hala seyretmekle meşgul. Ne zaman, ben sıkılıp hisseden çıkarım , hisse uçar gider. Bu hep ,böyle oldu. O nedenle borsadan 1 Kuruş kazanamıyorum. Hep zarar , hep zarar.
Sabırlı olmak erdemdir.
Sabırlı olacaksınız.
2Ç2019 Bilançosu 19 Ağustos günü gelecek.
-

Originally Posted by
Tinaz
Sabırlı olmak erdemdir.
Sabırlı olacaksınız.
2Ç2019 Bilançosu 19 Ağustos günü gelecek.
1 Ay kalmış. Bu sefer bekleyeyim bari........ Sabredince de kazanamıyorum. 2-3 yıl önce, gsdholding de sabrettim. Tam 1 yıl sabrettim. O süreçte Türk hava yolları 5 TL. den 20 tl. ye , gene banka hisseleri , %50 yükseldiler.Benimki ise %15 bile yükselmedi. Oysa ederinin 3 de birinden işlem görüyordu. Kasası dolar doluydu. Kar ı mükemmeldi. Öyleyken doğru dürüst yükselmedi. Benim şanssızlığım herhalde.
-

Originally Posted by
By Akıl
1 Ay kalmış. Bu sefer bekleyeyim bari........ Sabredince de kazanamıyorum. 2-3 yıl önce gsdholding de sabrettim. Tam 1 yıl. Türk hava yolları 5 TL. den 20 tl. ye , gene banka hisseleri , o süreçte %50 yükseldiler.Benimki ise %15 bile yükselmedi. Oysa ederinin 3 de birinden işlem görüyordu. Kasası dolar doluydu. Kar ı mükemmeldi. Öyleyken doğru dürüst yükselmedi. Benim şanssızlığım herhalde.
Borsada kazanmanın şansla pek ilgisi yok.
Bilgi ve sabırla ilgisi var.
Borsaya bakış açısı da çok önemli.
Her gelen bir iki ayda al-sat'la voliyi vursaydı eğer, borsa kalırmıydı ?
LİDFA'yı nasıl buldunuz bilmiyorum ama çok iyi bir hisseyi, 2.04 gibi çok iyi bir fiyatla almışsınız.
Ben 2014 ten beri hissedeyim, ortalama maaliyetim 2.3140.
6/49 ya da Milli Piyango değil bu, bi çıksa diye dua edeceğiniz.
Bir gün mutlaka çıkacak ve değerini bulacak.
Sadece sabır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri