Alýntý Originally Posted by Mnbb Yazýyý Oku
Skyland istanbuldaki 14 adet ofis herbiri 1 milyon dolar sen hesap et eski ofisler tasýnmazlarý burada beklenti cok lidfanýn benden alacagý en fazla zamaným olur paramý zor alýr onun estirecegi fýrtýna benim gibi kayadan en fazla üzerimdeki tozu alýr nedim menda sayýn yönetim kurulu baskaným7z
Mnbb kardeþ, 01.01.2019 tarihinde bu yazýyý yazýp sonra bir daha yazmamýþsýn. Hisselerin duruyor mu. Duruyorsa bu zamana kadar neden yazmadýn. Sanýrým maliyetin 2,22 TL. lerdedir.Çünkü, o zamanlar hisse bu fiyatlardaydý. Ben de son 2 gündür yaptýðým alýmlarla, hissenin halka açýk kýsmýnýn , %1 ine yakýnýný 2,04 TL. ortalamayla ele geçirdim. Hadi , siz de birþeyler yazýn da, forum bu sessizlikten kurtulsun....... Bu arada , bir önceki yazýmda, Lidfa nýn dolaþýmdaki hisse sayýsýný yanlýþ yazmýþým. Doðrusu 3.825.000 adet olduðudur.
Son düzenleme : By Akýl; 12-07-2019 saat: 22:19..........15 gün önce bu yazýyý göndermiþtim. Okumadýnýz herhalde. Çünkü ,geri bildiriminiz olmadý. Bu gün forumda yazmýþýnýz. Hoþ geldiniz........Hissenin halka açýklýðý ,bazý sitelerde %15 olarak görünüyor. Bu konuda sizin bilginiz var mý? Yani ,bazý sitelerde , dolaþýmda 6 Küsür milyon hisse olduðu görülüyor. Bu konuda bir belirsizlik var.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri