ama þikayet yemiþim.....
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama þikayet yemiþim.....
Omerva, üstadý azam lafýný enhisar'a dedi.
Yazýþmalar okunursa gerçek anlaþýlacaktýr.
Haddini aþan : Enhisar
Yanlýþ anlayan : HISIM
Yanlýþ anlaþýlan : Omerva
Mutsuz olan : Tüm Lidfa yatýrýmcýlarý
Sabah Ýnþallah tepki verir 5 liraya doðru.
Arkadaþlar teþekkür ederim.
Doðru ifade edebilmisim demekki kendimi. o yüzden uzatmaya gerek yok....
Ne hisse net de , ne de daha önce kendi isteðimle ayrýldýðým ve cok sevdigim insanlarýn oldugu diðer köyde , yaþý, mesleði, itibari, seviyesi, kültürü, dini ve vicdani görüþü, deðerleri, tuttuðu futbol takýmýne olursa olsun kimseye hakaretim saygisizligim olmamýþtýr.....
Eðer hasbel kader yanlýþ anlama yada anlýk kýzgýnlýkla düþüncelerimi dile getirerek dahi olsa birilerini kýrmýþsam hemen özürümu dinlemiþimdir ve tekrar tekrar da özür dilerim....
Çünkü benim ailemin bana kattýðý en büyük erdemdir bunlar.
Insanlara saygý duyarým....
O yüzden kimseye hakaret etmediðim gibi haksýz yere de hakarete uðramak istememem de en doðal hakkýmdýr.
Konunun uzamasý LIDFA yatirimcilarina en ufak bir katký saðlamadýðý gibi topigi de gereksiz meþgul etmektir...
Ayrýca benden yaþca büyük olan ve tecrübelerine saygý duyduðum insanlarýn beni yanlýþ deðerlendirmeleri de istemeyeceðim bir durumdur....
Bu baðlamda, topigi takip edecegimin bilinmesi ile birlikte, gereksiz ve ustume vazife olmayan konularla topigi meþgul etmemeye, fikirlerim sorulmadan fikir beyan etmemeye, kimse benimle münakaþaya girmez ise kimseyle münakaþaya girmemeye özen göstereceðimin bilinmesini isterim....
Herkese iyi akþamlar dilerim
Tepki satýþ fýrsatý olur.
Nedense burada herkes þartlanmýþ vaziyette. Hisse 5,5lerdeyken dedim ki, 2016yý görüyorsunuz, bunun 2015i de var, kar düþük gelirse piyasa bunu fiyatlar.
Ama eleþtrime ofansif yaklaþýldý ve lidfanýn riskinin düþük olduðu v.s yazýldý..
Tekrar yazýyorum, bu hissede iþlem yapmýþ biri olarak,
Zamanýnda bu hisse uzun süreler 0,7 pd/dd ve 5 fk ile iþlem görmüþtür. Sonra karýný üçe katlayýnca ödülünü piyasa vermiþ 1,9pd dd ye kadar primlenmiþtir. Bu yýl kar performansý düþünce aldýðý primi geri vermesi normal.
Yani ortada sudan ucuz bir mal yok, burada lidfa fanatizmi yapanlarýn etkisinde kalanlar büyük zarara uðradý, yazýk oluyor...
Buralardan artýk döner gibi sanki bayrak boyu kadar düþmüþ.
2017-11-20_12-14-53.jpg
Yer Ýmleri