Hayýrlý olsun....destek varlýk yönetiminden sonra denge varlýk yönetimini de % 100 almýþ Lidfa....büyümeye devam...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hayýrlý olsun....destek varlýk yönetiminden sonra denge varlýk yönetimini de % 100 almýþ Lidfa....büyümeye devam...
Ayný iþ tanýmýna sahip ikinci bir þirket kurmanýn avantajý nedir acaba?Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 30.07.2018 tarih ve 2018/24 sayýlý kararý ile; Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Rekabet Kurulu'ndan gerekli yasal izinlerin alýnmasý kaydýyla, Þirketimizin sermayesinin tamamýna iþtirak edeceði, 20.000.000 TL (Yirmimilyon Türk Lirasý) sermayeli Denge Varlýk Yönetim Anonim Þirketi kurulmasýna karar verilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/698553
I, a stranger and afraid
In a world I never made. ―AE Housman
Faktoring þirketlerindeki güzel bilançolar dikkat çekici...dün zorlu Faktoringin bilançosuna bakarsanýz geçen sene 16 milyon kar etmiþ bu 6 aylýk þimdiden 12 milyon kar etmiþ...Lidfanýn bilançosunu þimdiden merak ediyorum....sürpriz bir kar gelirse þaþýrmicam...
Yarýyýl karý geçen senenin ayný dönemine kýyasla %56 artarak 17,762 milyon TL olmuþ.
Detaylara bakamadým ancak ilk bakýþta harika görünüyor. Yýllýk kar için de ayný þeyleri söylüyor oluruz umarým.
Hayýrlý olsun.
I, a stranger and afraid
In a world I never made. ―AE Housman
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Yer Ýmleri