F/K oraný ve Pd/dd oranýda gayet güzel, kâr da tatminkar geldi. Ayrýca kýsa ve orta vadede de 5.10 destek noktasý gibi görünüyor. Yani buralardan dönüþ yapacaðýný umuyorum. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
F/K oraný ve Pd/dd oranýda gayet güzel, kâr da tatminkar geldi. Ayrýca kýsa ve orta vadede de 5.10 destek noktasý gibi görünüyor. Yani buralardan dönüþ yapacaðýný umuyorum. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
12:06 da 4000 lot satýþ ile ( tek parça iþlem ) 12 kademe aþaðý gelen kaðýt, 10 bin lot alýnca nere gider ?
Hisse 5.09 ve 5.10a düþtüðünde alým için talimat verdim ama 1 lot bile almadý. Kýsacasý sabýrla beklemek gerek .....
4.89 dogru suruklenebilur durum vaziyet onu gosteriyor suan ordan keskin bir donusle 5.5 a cikar yukselis trendine girer ordanda 9~10 lara dogru yol alir bunun icin muhtemel senaryolarin basinda cs geliyor uzun suredir sesisz kalindi bu konuda ikincisi gayrimenkulletin durumu ile ilgili bir haber ucuncusu kredi notu yukselisi dorduncusu temettu acikasi senaryosu genis bir hisse sadece suan dusus trendinin bitmesi gerekiyor tek sorun bu
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri