sayýn omerva haklýsýn ama onlar için 1 lot dahi olmazý huzurlarýný kaçýrýyor,yüksek fiyattan sattýklarýný öldüm fiyatýna almak istiyorlar. ....var onlara saygýlar
Bazý arkadaþlar hisse ile ilgili olumlu yorum yapanlarý þakþakçý gibi ifadelerle eleþtirmiþler. Hakaret olmadýktan sonra eleþtiriye çok fazla sinirlenmem ama bu ifadeleri þahsen ben kabul etmiyorum. Olumlu yazýnca þakþakçý olumlu durum verken olumsuz yazýnca da ölücü mezarcý gibi ifadeler kullanýlabiliyor. Para kaybetmek ben dahil kimse istemez. Ben hissenin teknik verilerine göre ve kârlýlýk durumuna göre olumlu yazýlar yazmýþ hatta hisse satýn almýþ idim. Ancak 5.00 desteðini kýrýnca pozisyonumda deðiþikliði gittim ve istemesemde hisseyi sattým. Çünkü en saðlam destek noktasý o idi. Þimdi alýcý pozisyonunda bu hisseyi satýn almak için erken görüyorum. Þu an ki teknik verileri kötü görünüyor. Rsi ve cci verileri hissenin özellikle kýsa vadede satým bölgesinde olduðunu gösteriyor. Ancak teknik düzelecek olursa hisseye tekrar girerim. Elbet her düþüþün bir çýkýþý olacaktýr.
Son düzenleme : GreenStone; 08-09-2017 saat: 13:03.
bir muddet buralarda salinip, son bi aþaðý sorti yapacaðýný dusunuyorum
Yer Ýmleri