4,04 üstünde durursa bir şeyler olur
4,04 üstünde durursa bir şeyler olur
Ekin kardeşim bir iki kişi bakar diye biraz atmasyor yapayım dedim. sen bakmışssın sağol cevapda yazmışsın bu kağıtla ilgili bilgin varmı 4,10 lara kadar spek efendi çıkarıyor ama tabansız millet bastırınca tekrar geri dönüş oluyor inşallah bugün biraz gider aslında adama engel olmasalar bu kağıtı dediğim rakamlara çıkarması işten değil çok istekli ama millet durmuyor ki hemen bastırıyor en başta da ben böyle yapıyorum. hayırlısı bakalım değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. selamlar...
inşallah düşündüğümü yapıyordur. bazen yukarı götürüp geri aşagı getirirler. bunu 4 -5 sefer yaparlar ve insanlarda alışkanlık olur. zamanla nasıl olsa düşer diye alanlar biraz yukardan satış yazıyor . sonra birgün dönmüyor. inşallah geri dönmeyecegi gün bu gündür . çünkü uzun süre 4,04 üstünde durdu. ama yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın. burası borsa çünkü
benim bu kağıda girmem biraz ilginç oldu aynen dediğin gibi 4,15 lere falan geldi bende 4,01 den yazıldım birden elimde kaldı. şimdi çıkarmak istiyorum bu sefer satamıyorum. şimdi 4,10 larda inan satış yazmadım. çünkü herhalde derinlik göremediğim için 5000 lot satış yazıyorum iki üç kademe birden iniyor elimde kaldı kağıtlar yani ne yapacağım bilmiyorum. şimdi artık 4,25-30 lara gelene kadar satmayacağım diyorum. millet böyle yapıyorsa vatandaş kendi çalıp kendi oynuyor demekki. neyse selamlar...
Şu sıralar baya sıkıştı gibime geliyor her an patlayabilir. 4,11 lerde bazen 4,09 a kadar veriyorlar ama kaç lot veriyorlar bilmiyorum derinlik göremediğim için ondan sonra tekrar 4,11 e çıkarıyorlar inşallah bir patlama olurda 4,20 lere atar tekniğini bilen varsa bir açıklama yaparsa seviniriz.
Yer İmleri