R 3.65-5.89 arasýnda gezeledi,þu sýralar 4.18.
R 3.65-5.89 arasýnda gezeledi,þu sýralar 4.18.
Ne oldu Rüchan þöyle gidiyor böyle gidiyor diyordunuz milletin eline verince sustunuz mu Lot sayýsý fazla olan Hisseler de Rüchan batma yeri olur 5.00 tl den 2.00 tl ye gelmiþ
parmak ýsýranlar vardý sasa500 gibi ne oldu þimdi kuyaþ
banane lan kuyastan! Adam ilk gün efsane bir cýkýþ yapmýþ spegýný takdýr ettim hisse mi pazarladýkda bana sürtüþüyorsun? Tavan olsada olmasada elýmde hýssem yok topice tek yorum yapmýsýz adam býzý pazarlamacý yaptý hata bende ki senýn gýbý býr ýnsana cevap yazýyorum
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
https://www.hissegundem.com/kuyas-r-...tin-vurus/289/
borsa buna nasýl müsade ediyor altýn vuruþlara dolandýrýcýlýk bu resmen bir cezasý yok mu bunun
1.08 rüchanýn ederi 2.29 fiyata göre nasýl oluyorda borsa da 5 tl yi görüyor hemde hacimli biçimde
Borsa yönetim kurulunun buna önlem almasý gerekiyor cezasa ceza ver kardeþim bu yatýrýmcýlara kurulan tuzaklarý artýk ortadan kaldýrýn nedir bu ya burasý kumarhane mi
Bende alabilirdim 5 tl den çünkü insanýn gözü kayabilir ekranda çok yükseldi diye olabilir eee þimdi kim ödeyecek benim zararýmý 5 tl den 1000 lot alsam 3000 tl zarar þu an ki Rüchan fiyatýna göre kim karþýlayacak 3000 lira zararýmý Sayýn Borsa Yöneticileri siz mi vereceksiniz 3000 tl zararýmý
Son düzenleme : meteak; 19-09-2020 saat: 02:53.
https://www.haberturk.com/kuyumcuken...805874-ekonomi
Borsa yönetim kurulu bu soygunlara nasýl müsade ediyor nerede ceza Bu borsa kumarhane mi
haberin baþlýðý bile kuyumcukent-te-buyuk-soygun diye baþlýyor KUYAÞ Da yani
Bende alabilirdim 1000 lot kuyaþ Rüchan 5 tl den ne olur 5000 tl þimdi düþtü 2.0 tl ye ne oldu 2000 tl ye düþtü aradaki zararý kim karþýlayacak 3000 tl yi Borsa yönetim kurulu bu Rüchan tahtalarýnda neden kural ceza ve bilgilendirme olmuyor yazýk deðil mi insanlarýn emeðine belki evlenecekti belki askerden dönüþte araba alacaktý
Bu kadar kolay batmamalý borsada insanlar BORSA YÖNETÝM KURULU bu olaylara çözüm bulmalý
Bir günde yüzde 500 yükseliþ olur mu bir hisse de 1 tl den baþlamýþ 5 tl ye çýkmýþ nerede böyle bir yükseliþ sayýn borsa Yönetim kurulu
Bir hafta tavan giden hisseler bile en fazla yüzde 50 yükselmiþ oluyor orada bile hemen tedbir diyerek veriyorsunuz ceza yý eeee burada daha çok artýyor hem de 1 günde artýyor nerede tedbir nerede ceza
Kumarhaneye mi döndü BORSA ÝSTANBUL
Son düzenleme : meteak; 19-09-2020 saat: 03:08.
Yer Ýmleri