Sende nerede tepelerde gezeleyen varsa ona bulaþýyorsun,2.18-20 TSGYO'ya parayý gömseydin daha iyiydi 2.68 yaktý bugün,bende çoðunu 55 postalamýþtým,þimdi bunda macera arýyorum,megapta iyi temizlik yaptým 14.45'de son noktayý koymuþtum,þimdi 12.60 taban kapattý,uyardýðým için beni þikayet etmeye kalkanýn inþallah elinde patlamýþtýr,yahu millete yardýmcý olmaya çalýþýyorum iyilikte yaramýyor,sadece megapta deðil çoðu hisse topiklerindede böyleler,faydalananda çok teþekkür edende...Þimdi buna kafayý taktým,1.50 altýnda R topladým devamlý,þu an itibariylen R maliyetim 1.28,yarýnda satmak isteyen varsa þöyle 0.80 altýndan onlarada talibim,nasýl olsa E çakýldý kaldý 2.10-20 arasýnda,2 altýna inmediði sürece sorun yok,iþin acý noktasý bunda hiç trade yapamadýk R aldýkça kafamýza tokmaðý vurdu kuyunun dibine indirdi

,esasýnda uyanamadým 2.25 yaptýðýnda,2 altýna indi öylece 1.50 yapmasýný bekledim,elimde sadece 50 k lot vardý,o lotlar yandý kül oldu,neyse bir çaresine bakacaðýz,tabiki yazdýðýn gibi çevikeller olayý gibi olmazsa,o zaman hisse tepe noktalarýnda gezeliyordu milletin eline 0.70 krþdan vermiþlerdi,bende devamlý demirbaþ rodrigo vardý 1.40 maliyetli,onu en son 2.80 postalamýþtým,o bile bugün 6.38 tavan çekti,zamanýnda 2.80-150 arasý gitgel yapmýþtý,ne diyelim,seri tavan çekenleri hep elimden çýkartýyorum ucuzken,megap ve kentte hala sýzlanýyorum,gerçekten çok iyi mani býraktýlar,þimdi sýra bunda,bakalým ne halt edecek,%25 kar bunda bana yeter,sadece zararda bundayým E hariç,bol kazançlar dileði ile.
Yer Ýmleri