Galiba bu satýþý patron bozuntularý yaptý,yoksa böyle sert iniþ olmazdý![]()
Galiba bu satýþý patron bozuntularý yaptý,yoksa böyle sert iniþ olmazdý![]()
2.60 üstü beklerken yine geçenki ayni seneryo devreye girdi 2.36 gösterdi,zaten burasý kuvvetli destek noktasý,önceki 58 yapýp geri dönmiþtü,þimdi ou 1 puan yukarýya taþýyarak 59 yaptý,aradaki marj puaný 23 puan,buda traderler için biçilmiþ kaftan...Devamlý belirtirim uçacaklan,kaçacaklan iþim olmaz diye,yolumdan giden kaybetmez,az kazandýrýr öz kazandýrýr gerisi size kalmýþ,uçup giderse borsada kaðýt kýtlýðý yokya...Þimdi süreç nasýl oluþacak ona bakmalýyýz,tahminim yine bir 2.50 üstüne atacak,üstü belli olmaz,belki 60 üstüde olabilir,önce þu kapanýþ rakamý olan 44 aþýlmalý...ytd.
Bu iþte bit yeniði var,baþ rolü ziraat çekiyor,zraat kimde varlýk fonunda,baþýnda kim var,iþkembesini büyütmüþ cöleli var,oda borsadan iyi çakar,benim tesbitim bu...ytd.
2.39'da týkandý kaldý,bir babayiðit bekleniyor destek için,öyle bizim 50-100 k ile yapacaðýmýz iþ deðil.
Bunun ayarýndaki hisseler katladý gitti,üstelik çýktýklarý yerden geri dönmüyorlar,bu se hala %50 yapmýþ deðil,yapmasý bir kenara %20-25'lerde hala,yazýkki yazýk.Bu hissede çoðunun maliyeti 3-4 arasýnda,diðer forum yazýþmalarýnda görüyorum çoðu bittik diyor,yazýk bunlara gaz verenlerin peþine düþmüþ gitmiþler,üstelik bu ortamda !!!
Ikýna sýkýna zor yaptý 2.40.
TSGYO taban çekmiþ,4 üstüne atmýþtý,çekmesi normal,çünkü % 80 yapmýþtý,keþke buda oralara çýksaydýda buda taban çekseydi,ondan iyi kazanmýþtým,bundanda 3-5 kazandýk...5-10 kazanmamýz için daha yolu var...ytd.
MAKTK 3.15 olmuþ,zamanýnda 2-30 bunun ayarýndaydýilginç.
Yer Ýmleri