Yönetim kurulumuzca ;
1-Þirketimizin % 33 oranýnda 66.000,00 TL ile sermayesine iþtirak ettiði gayri faal durumda bulunan LKF Tekstil Boya ve San.Tic. A.Þ. hisselerinin devir yoluyla satýþ iþleminin 237.104,70 EUR bedelle gerçekleþtirilmesine,
2-Tahsiline imkan kalmayan Sermaye azaltýmýndan kaynaklanan 611.944,64 EUR ve cari hesaptan kaynaklanan 9.317,92 TL'lik alacaðýmýzdan feragat edilmesine ve diðer olaðandýþý gider ve zararlar hesabýnda muhasebeleþtirilmesine,
karar verilmiþtir.
Feragat edilen miktar nasýl vazgeçildi acaba...????
yaw arkadaþ bi ses edin derinlik pasta falan atýn ..alýcý var tahta yurumuyo kim niye satýyor ....bu rakamda çok kalmasý ürkütücü olmaya baþladý
yazdýklarým yorumlarým foruma gönderdiðim grafikler eðitim amaçlýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir.þahsi görüþlerimdir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu hisse gözaltý pazarýndamý alým satým saatleri nedir
Bu þirkette en büyük sýkýntý takaslarýn aþýrý daðýnýk olmasý.
Her kurumda neredeyse %5-6 civarýnda mal var.
Toplu bir mal görüntüsü yok.Bir tek Ýþbankasýnda %21'lik bir takas var.Orda da takas oranlarý artýþ göstermiyor.
Yani hala mal toplanýyor görüntüsü yok! Gerçi sýkýntý þurada hisse C grubunda iþlem görürken nasýl mal toplanabilsin?Satmak istesen satamýyorsun almak istesen alamýyorsun.
Bu tahtanýn bir speði var mý onu da bilemiyorum.Spek olmadan tahtalar gitmez.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri