Originally Posted by
keko
Çok güzel ve daha önce bu yönde bilgi paylaþan arkadaþlarý teyit edici bir bilgi...ben karsu tekstilden bu yýl içinde 250 milyon net kar ve 1,250 milyon da ciro bekliyorum..bu tahminlerim eðer gelen veriler ile teyit olmaya baþlarsa yýl sonuna doðru 30-40 tl aralýklarýnda olabileceðimizi tahmin ediyorum..
þimdilik bu öngörülerim burada kalsýn..zamaný gelince ne kadar gerçekleþti ne kadarý gerçekleþmedi bakarýz..doðru ve yanlýþlarýmýzý irdeleriz...
Krtek e ilk geldiðimde yaptýðým yorumlardan birisi...bu gün bilanço geldi ..iki çeyrek toplamý 115 milyon kar...547 milyon da ciro geldi..bunun ikinci yarýyýlda da geleceðini varsayarsak yýl sonunda 230 milyon kar...1.1 milyar da ciro ortaya çýkar..
Yalnýz tekstillerde üçüncü çeyrek nisbeten zayýf son çeyrek ise mükemmel gelir..böylece yýl sonunda beklediðim 250 milyon kar..1.250 milyar da ciro gerçekleþeceðine inanýyorum..
Bir ara pamuk hammadde fiyatlarýnýn düþmesi ile biraz kötümser olup kar beklentimi 220 milyona guncellediysem de aslýnda öyle korkulucak bir þeyin olmadýðý ikinci çeyrek bilançolarý ile ortaya çýkmýþ oldu...
Yunsa bu yýl 1 milyar ciro ve 200 milyon net kar beklentisi ile þu anki piyasa deðerine ulaþmýþtýr...daha önce de krtekin yunsadan iyi olacaðýný düþündüðümu söylemiþtim..bence yunsanin piyasa deðeri neyse krtekin piyasa deðeri onun yüzde 20 si kadar fazla olmalý..tahminlerime göre yýl sonuna kadar krtek 40_50 aralýklarýna gitmeli...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri