Yorum bile yapýlmamalý dolar 10.60 oldu, borçlarý ne olmuþtur? Bir arkadaþ 6 yýldýr zengin olmak için bekliyor. Dolar bozup almýþtý, 10 lira olsa bile zararý çýkmaz.
Yorum bile yapýlmamalý dolar 10.60 oldu, borçlarý ne olmuþtur? Bir arkadaþ 6 yýldýr zengin olmak için bekliyor. Dolar bozup almýþtý, 10 lira olsa bile zararý çýkmaz.
Haddini aþan, zýddýna döner.
Peruklü,Kendisini zengin etmeden, Baþkasýna zýrnýk koklatmaz.. Vesteli , yatýrýmcýsýný yýllarca süründürdü..
Zorende ,Bedelliden paralarý topladý, Þimdi kaðýdý, ortaklarýný sürünmeye býraktý...
Yan þirketleri halka açmayý, rafa kaldýrdýlar.. Zaten oyuncaklarý, Vesbe,Vestel, Zoren var..Al takke ,ver külah yapýyorlar..
Bizde melul melul bakýyoruz..
Vestelin gidiþini hatýrlýyorum, tahsisli bedelli sermaye artýþýna karar almýþ, 0.80 lerden çýkýþa baþlamýþ ve halen yükselmekte..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kesýnlikle haklýsýnýz.o dönemde kýzýp vestelin tum eþyalarýný boykot edip.arçeliðe geçmiþtim.hala boykotum devam ediyor.nasýl olduysa yurddýþý santrallerinden elde edeceði gelir artar diye aldým .tavana sattým birdaha aldým.iþte en büyük hataydý.allahtan busefer çok az aldým.karda olmama raðmen kendime kýzýyorum.73 74 olsa satýp çýkýcam.birdaha tövbe...y.t.d.
tahminim bu grup böyle dönemlerde malý elimize verip nakde geçiyor.naktide baþka yerlerde çalýþtýrýp para kazanýyor.sonra bi katakulli yapýp elimizden alýyor.gerçekten çok sýkýntýlý bir grup.y.t.d.
birde bedelli sorunu var.oda ayrý bir vaka...y.t.d.
Vestel Beyaz da
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri