Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
Merak değil , ben hayatımda hiç çalışmadım , 20 senedir borsadayım . Universite zamanından beri . Geçen günde ben beklerim sorun yok vs dediğiniz için yazdım .

Birazda şirket önemli sanırım . Mesela 2021 de vakıf yerine zoren alsaydınız 1 lira dan. Şuan başka şeyler konusuyorduk. Bankada olmanız iyi olmuş . Çünkü endeksde 10 kat yaptı zaten.

Siz trade amaçlı girip çıkamayınca nasıl olsa beklerim buda gider diye düşünüyorsunuz. Buda bir bakış açısı tabi ki .

Burada ki durum şans ve merhamete bağlı. Şirkettekilerle konusuyorum onlarda çaresiz .

Umarım uğurlu gelirsiniz
Anladım,

Tabiki borsada bir çok faktör var, şirket önemli, yatırımcının tarzı önemli, para miktarı önemli, ülkenin geçtiği dönem önemli, global piyasa önemli, şans ve daha bir sürü faktör önemli...

Ben 2021 de Vakıfbank aldığımda 4.5 milyar hissesi vardı 2 kez tahsisli yaparak etli kuru fasulye yemeğine su kattılar, diğer siyasi konulara hiç girmeye bile gerek yok beklentilerimin hiçbiri gerçekleşmedi, en fazla 2 yıl tutarım diye almıştım 4 yıl dolmak üzere, arada işlem yaptığım zamanlarda oldu... Ayrıntılı yazmak zaman kaybı olacak diye uzun yazmıyorum

Zorene kenarda nakit tuttuğum parayla girdim ama elimde kaldı, şimdi bana beklediğim sürenin karşılığını borçlandı...

Belki uğursuz geldiğim için hisse 2.80 kadar düştü kim bilir ama bir şekilde burdayım, sonuç nasıl olur hep beraber göreceğiz, iddialı değilim ama sabırlıyım...