-
bu fiyatlar için birdaha 5 sene bekleyemem.Yeter bıktım senden..5 yılda %30 kar yazıklar olsun.Görüşmemek üzere elveda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
hgarip
81.20 ye 50 lot yazdım.bakalım verecekmi....dün 75 te 36 lot satıcı varken 1 dakika kala 76 ya 50 lot alış yazmıştım.son saniyede silip vermemişti.
aldın mı kardeş
-

Originally Posted by
serdümenci
bu fiyatlar için birdaha 5 sene bekleyemem.Yeter bıktım senden..5 yılda %30 kar yazıklar olsun.Görüşmemek üzere elveda
herkesi bıktırdılar sattınmı kardeşim hayırlı olsun hangi fiyattan kaç lot sattınız öğrenebilirmiyim
-

Originally Posted by
dogan7411
aldın mı kardeş
aldım dostum....81.20 den 50 lot....
-

Originally Posted by
serdümenci
sattın mı.sakıncası yoksa kaç lot ve kaçtan.speği ona göre değerlendirelim...
-

Originally Posted by
hgarip
aldım dostum....81.20 den 50 lot....
hayırlı olsun kardeşim... Verdiyse ya kendi lotu değil ya da buralardan biraz daha bekleyeceğiz yada aşağı incez...
-

Originally Posted by
dogan7411
hayırlı olsun kardeşim... Verdiyse ya kendi lotu değil ya da buralardan biraz daha bekleyeceğiz yada aşağı incez...
bende vermez diye tahmin ediyordum aslında.çünkü son saniyeye kadar 95.20 de 1000 lot eşleşme vardı.son saniyede sildi.yarın belli eder kendini....
-
agam yukardan istediğini bulamamış galiba geldiği yere doğru bir gidiş hareketi yaptı...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri