Unluye ve Bizim gidaya mail attim bugun...bana inadina yapmistir...duserkende herkesten once duser amk
Unluye ve Bizim gidaya mail attim bugun...bana inadina yapmistir...duserkende herkesten once duser amk
Böyle cibiliyetsiz kâðýtlar için yorum zor. Sadece Cýtý alýþýna dikkat çekmek istedim. Bilmem kaçlardan buralara gelmiþ bir kâðýdýn böyle bir günde bile kýrmýzý kapatmasý olsa olsa "ölü takidi yapmak"týr gibime geliyor. "Ümit kestirme" süreci devam ediyor, bu hissi vermek için de her þeyi deniyor sanýrým. Eskiler daha iyi bilir tabii. Düþüncemi ifade ettim.
Özellikle bizim, adel ve alctlde çok fena bir baský hissedyorum sanki endeks biraz yataya baglasa bunlar bi kedi sýçrayýþý yapacak gibime geliyor benim de...
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
peki kerrake kýzýlatýn dediði gibi bir durum var mý gecmiþ kayýtlarý gorebiliyorsan bakar mýsýn... Ünlünün hisse miktarý virmanlar nedeni ile dusuyor mu? Bunu yorumlayabiliyormusun o tablolardan...
Sayýn Grando, Ünlü'nün serüvenini sayfa 168'de verdim. Son zamanlarda Ünlü, dýþarýdan seyrediyor. Yüzde 31,10'la çakýlý gibi. Nadiren sahaya inip biraz alýyor. Virman falan yok. Lotlarda azalma da fazlalaþma da olmuyor. Bu yönüyle bu kâðýdýn benzeri yok. Yani halka açýk kýsmýn en büyük kýsmýný elinde tutan kurum, ne alýyor ne satýyor. Doldur boþalt daha çok Deniz üzerinden yapýlýyor. Cýtý lotlarýný yüzde 1 gibi artýrmýþ durumda son zamanlarda. tabii kimin eli kimin cebinde belli olmaz. fakat Ünlü'ye veya Ünlü'den bir virman gözükmüyor rakamlara göre.
Tesekkurler Sayýn Kerrake...
Yer Ýmleri