Dün kü pasta kanka ;
http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...4&d=1544046599
Dün kü pasta kanka ;
http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...4&d=1544046599
Önceki sayfada yazdýðým ve yukarýda kopyaladýðým yazýda düzeltme oluþtu. Bankalarda oluþan fiat hareketi endeksi aþaðý çekecek gibi. Doðal olarak bundan diðer hisselerde etkilenecek.
Aþaðý düzeltme dalgasý içinde (a) 6,86 yerine 6,49 da bitti. yukarý (b) yapýlýyor ve 6,99 veya 7,10 seviyesinde zayýf iþlem hacmi ile bitip, 6,22 de düþüþü tamamlama ihtimali daha yükseðe çýktý. Düzeltme dalgasýnýn bitimi biraz uzadý. Dikkate almakta fayda var düþüncesindeyim.
hayýrlý cumalar ortaklar...Ele vermece devam AMK...
Ünlü aMýca Cuma günü benden biraz fazla mala girmiþ, sadece 3000 lot💩💩😵😵
yap artýk su canak çömlek hareketini,zamanýn geldi...
ortak ünlü den 3.000 lotu,ünlü de senin benim gibi kucuk hesabý olan bir kucuk yatýtýmcý yapmýþtýr.
adamlar hisse geri alým programý dediler zart zur dediler neredeyse 1 yýldýr hicbirsey almýyorlar.Program falan yalan oldu...AMK hepsininn...![]()
6,63 gelip-6,55 geri dusmesi 1 saniye surdu resmen robotlar al sat yapýyor gibi...yada ben kuruntu yapýyorum.Psikoliji kalmadý...![]()
Kanka býyýklý robotlar Garanti ve Halk Yatýrým kaynaklý gözükmekte🤮🤮🤮
http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...5&d=1544479376
Yer Ýmleri