ee ne oldu haci abi niye dustun bugun...bu hacimli islemler nereye kayboluyor...2 gun bamgum bamgun 3.gun kimse yok napiyorsunuz ya allah askina kime bu oyunlar yillardir."mu" gercekten toprak kabul etmeyecek seni...
ee ne oldu haci abi niye dustun bugun...bu hacimli islemler nereye kayboluyor...2 gun bamgum bamgun 3.gun kimse yok napiyorsunuz ya allah askina kime bu oyunlar yillardir."mu" gercekten toprak kabul etmeyecek seni...
Bizim iyi görünmeye baþlamýþ para giriþi var gibi gördüm ve daha operasyonel sanki eskisine göre..
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar, Fiyat aþaðý giderken, yani hisse satýþ yerken, nasýl bir para giriþinden bahsedilebilir anlýyamadým, biraz daha bilgi verirseniz sevinirim🤔🤔🤔
iki üç günlük deðil aylýk veya 3 aylýk bakýyorum kýsa vade yanýltýr.. özellikle emeklilik fonlarý alýþlarý..
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
micayimm onun iki uc aylik grafigine yillardir ayni hikaye hepsi "mu"nun ta kendisi tam hareket ediyormus gibi gosterip cakiyor mali millete sonra 3 ay ortada yok basiyor da basiyor assagiya Allahindan bul "Mu" ne diyeyim.bist 3 gundur yukari gidiyor.bizimki 3 gundur asagiya gidiyor.ayiptir yaa bari bist cikarken bir iki yesil yapaydin da moral olurdu...amk...
Katýlýyorum kanka, 4. Çeyrek bilançosunu görelim bakalým💩💩😡😡
21 ocak tan sonra bilanço açýklanýr. Son zamanlarda çeyrek bilançolarý öncesinde 7.50 leri hep gösterip ertesi günü elimize verdiler. Sat al yapsak þimdiye kadar zarardan kurtarmýþtýk. Ama bu çoooook deðerli hisse sahipleri biz sattýðýmýz gün 5 gün ardarda tavan yaptýrýrlar. Dgzte baksanýza nerelere gitti. Ýçimizden biri dün alsa bugün geri giderdi. Saz ellerinde hangi havayý isterlerse onu çalýyorlar. Oyun havasýda olur, aðýt ta.
Beklemeye devam ortaklar.
4 te 4 yaptin yarin da eksi yap tam olsunn...
Yer Ýmleri