Grafik koymaya çalýþtým.
Grafik koymaya çalýþtým.
Grafik açýlmýyor.
Bizim Toptan 2019’da bir milyonuncu müþteriye rekor sürede ulaþtý28/06/2019 09:40:21
Bizim Toptan Satýþ Maðazalarý (BIZIM), 2018’de temmuz ayýnda ulaþtýðý bir milyonuncu müþteriye, 2019’da mayýs ayýnda ulaþarak bir rekora imza attý.
Türkiye organize toptan ticaret sektörünün, 69 ildeki 174 maðazasýyla en yaygýn markasý Bizim Toptan, 2019 yýlýnda da baþarýlý performansýný devam ettiriyor. Bizim Toptan, bu yýl da büyük bir satýþ ivmesi yakalayarak, 2018’de temmuz ayýnda ulaþtýðý 1 milyonuncu müþterisine Mayýs 2019’da ulaþarak rekora imza attý.
Ulan ******** kaðýt gene ne oldu da düþüyon....
Vakýf Yatýrým : Sigara ve alkolde ÖTV artýrýldý
Özel Tüketim Kanunu’nun 12. Maddesi gereðince ocak ve temmuz aylarýnda yapýlacaðý açýklanan güncellemeye göre sigara ve alkollü içeceklerde son 6 ayda gerçekleþen ÜFE oranýnda (%8,1) zam yapýldý.
Yorum: Bütçe tarafýnda, ÖTV artýþýnýn vergi gelirleri kanalýyla bütçe gelirlerini destekleyici etkisi olacaðýný deðerlendirirken, sigara ve alkollü içecekler grubunun tüketici fiyat endeksi içindeki
%4,23 payý nedeniyle, %8,1’lik vergi artýþýnýn tüketici fiyatlarýna tam olarak yansýtýlmasý halinde temmuz ayýnda enflasyon üzerinde 0,3 puan yukarý yönde etkisi olmasýný bekliyoruz. Yapýlan zammýn stok kârý yaratma potansiyeli nedeniyle araþtýrma kapsamýmýzdaki þirketlerden
Migros (MGROS) ve Bizim Toptan (BIZIM) hisselerine olumlu yansýyacaðýný tahmin ediyoruz
2011 yýlýnda 12 dolar olan hissemiz 2019 yýlýnda 1.2 dolar.... Yani 2011 yýlýnda 100.000 dolar yatýran bir yatýrýmcýnýn þu an 10.000 dolarý var.... þaka gibi....
Ooooo Emmioðlu, hoþgeldin... Var takibi...
Bilirsin her kagidin bir ederi vardýr. Bizim'de 11 dolardan halka arz oldu, pegasus 10 dolar... Pgsus 8.3 dolara çýktý, bu halen 1.22 dolar.
Faaliyet raporunu detaylý inceledim, þirket toptan maðazalar açmak yerine, karlý kanallara yönelmiþ ve seç market sayýsýný artýrmayý hedefleyerek çok iyi bir karar vermiþ. 31 Mart itibari ile 606 Seç market sayýsýna ulaþmýþlar. Ben Seç market sayýsýnýn ileri ki yýllarda 2000'i geçeceðini düþünüyorum.
Son 2-3 senedir de mallarýn çoðu toplanmýþ. Hisselerin çoðu ünlü, citi, emeklilik fonlarý ve deutsche'de...
Sözlerimi þöyle bitiriyorum :
Spek amca spek amca (Ne var)
Hissen var mý (Var var)
Paran var mý (Var var)
Hýrsýn var mý (Var var)
Ne duruyorsun (Ne yapayým)
Roket yapsana Roket yapsana
Show yapsana vay vay show yapsana
Spek amca spek amca (Ne var)
Arabay var mý (Var var)
Benziniy var mý (Var var)
Yolcular var mý (Var var)
Ne duruyorsun (Ne yapayým)
Gaza bassana gaz bassana
Gaza bassana vay vay gaza bassana
Yatýrým tavsiyesi deðildir, lütfen yalnýz kendi mantýðýnýzla hareket ediniz.
Yer Ýmleri