Komiksin spek havalara girme...100000 lotla oynuyorsun...devede kulak..millet enayilik halka arz fiatina sana mal verecek.bide bana mali kaptýrdýn.ben beklerim millet 10 sene beklemiþ.. bu fiatta tutarsan daha çok dalan olur.
Komiksin spek havalara girme...100000 lotla oynuyorsun...devede kulak..millet enayilik halka arz fiatina sana mal verecek.bide bana mali kaptýrdýn.ben beklerim millet 10 sene beklemiþ.. bu fiatta tutarsan daha çok dalan olur.
Grafiðe göre düzeltmenin sonlarýna gelindi... Bizim eþþeðin yýllýk uykusu bitecek gibi duruyor...
![]()
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
diðer sitelerde hissenin içine eden adamýn ceza aldýðý söyleniyor...doðruysa hissenin önü açýldý demektir.bende bu fiatlarda nasýl kaldý diye soruyordum.meðerse asalaðýn biri yapýþmýþ yakasýna. benim anlamadýðým türkiyenin en zengin adamý buna neden müsade ediyor.
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Ali Gürsu ismi verilen ceza 1 milyon iyi olmuþMi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri