23 mart ramazanýn baþlangýcý.
Bizim toptanýn sezon hareketi yakýnda baþlar kanýsýndayým
Bugün alým yaptým .
Bakalým göle çaldýðýmýz maya tutarmý..yatýrým tavsiyesi deðildir.
23 mart ramazanýn baþlangýcý.
Bizim toptanýn sezon hareketi yakýnda baþlar kanýsýndayým
Bugün alým yaptým .
Bakalým göle çaldýðýmýz maya tutarmý..yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
278 milyon kar süper bilanço.son çeyrek 125 milyon kar etmiþ.dokuz aylýk bilanço 153 milyondu.neredeyse son çeyrek ona yaklaþmýþ
[url=https://www.hizliresim.com/q7gr7g7][/ur
Türkiye'nin maðaza sayýsý bakýmýndan en büyük ve yaygýn toptan marketi Bizim Toptan, yatýrýmlarýyla ülke ekonomisi ve istihdama katkýsýný sürdürüyor.
Özellikle deprem bölgesinde kesintisiz tedarik saðlanmasý için zarar gören maðazalarýný hýzla ayaða kaldýran Bizim Toptan, Ýskenderun'da çadýr maðazasýyla hizmet veriyor.
Türkiye'nin maðaza sayýsý bakýmýndan en büyük ve eriþilebilirlik bakýmýndan en yaygýn toptan marketi Bizim Toptan, 2022 yýlý finansal sonuçlarýný Kamuyu Aydýnlatma Platformu'na (KAP) açýkladý. Buna göre Bizim Toptan, 2022 yýlý cirosunu bir önceki yýlýn ayný dönemine göre yüzde 95,7 artýrarak 14 milyar TL'ye yükseltti. Toplam 180 maðazaya ulaþan Bizim Toptan, yeni maðazalarý, depolarý, dijital altyapý yatýrýmlarý ve küçük esnafa bayilik modeli sunan iþtiraki SEÇ Market ile 2022 yýlýnda yüksek performansýný sürdürdü.
Bizim Toptan, Kahramanmaraþ merkezli depremlerden etkilenen ve maðazalarýnýn bulunduðu illerde, bölgenin ekonomik olarak tekrar güçlendirilmesi ve halkýn ihtiyaçlarýnýn kesintisiz karþýlanabilmesi için çalýþmalarýna devam ediyor. Depremden hemen sonra bölgedeki maðazalarýndan yaklaþýk 50 týr ürünü depremzede vatandaþlara daðýtmak üzere ilgili yardým kuruluþlarýna teslim eden Bizim Toptan, bir hafta boyunca her gün maðazalarýnýn bahçelerinde 25 bin kiþiye sýcak yemek daðýttý. Bölgede gündelik hayata dönüþün saðlanmasý için hasarlý maðazalarý ve deposunun tekrar iþler hale gelmesine yönelik çalýþmalarýný da sürdüren Bizim Toptan, Ýskenderun'da çadýr maðazasýyla halka hizmet veriyor.
Temettü veriyor mu Bizim toptan satýþ maðazasý
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleðine ya aþýk olacaksýn yada muhtaç
iþ bankasý raporu yüzde 15 zarar diyor.kesin kulaklara su kaçmýzþtýr....bilançodan sonra alýnýr ama...y.t.d.
valla bu þirket fiyat olarak ucuz olduguna þüphe yok. þu an hisse baþý 330tl yýllýk ciro yapýyor. Uzun vade olarak þöyle bir hesap yapýp alýmlarý da yapmaya baþladým.hedefim 24.000 lotu tamamlamaktýr. Bu da benim 2. þirketim der çekilirim kenara.(1. þirketim aefestir) Benim þirket yýllýk 330*24.000=7.920.000tl yýllýk ciro yapan bir þirketim var ve þu an çok düþük kar marjý ile çalýþýyor. eger kar majýný %3 çýkarmayý baþarýrsa yýllýk 7.920.000tlx%3=237.600tl yýllýk kar üretir. bunun %50 unu temettü ödese, 118.000 temettü demek ki, benim için yeterli bir rakamdýr.
Yer Ýmleri