Ben yeþerttim, devamý sizde;))
Ben yeþerttim, devamý sizde;))
1026846a-6751-43d1-a6f0-f96bea3fa8ac.png
istus ben sabah aldým 7 ve 7.01 den son kurþunlar ile![]()
arkadaþlar bu iþlemi ben yapmýyorum , hisse kiralama uzun suredir olan bir þey , yeni deðil.. uzun vadeli tutacaðým için beni etkileyen biþey yok vadeliye yatýrmýþ gibi hissenizi kiralayan size faiz ödüyor.
bunu kurum kendisi için mi yapýyor fikrim yok , arayýp sordular daha önceleri ve kiraya vermiþtim . maliyetimi düþürüyor tabiki kiraya vericem.
açýða satan düþünsün , bir gün bi yakalanýr siz o zaman görün baþýna neler geldiðini .. býrakýn satsýnlar açýða , bunun bir de geri alýþý var .
unutmayýn ünlü , yýldýz holding vb kurumlar topladýklarý malý satmýyor , dolaþýmdaki mal gitgide azalýyor , açýða satýþ yapsalar keþke bir grup da , bi yakalansa þöyle 3 gün tavan çekeriz ..
valla arkadaþlar bende zýrnýk kalmadý... Hepsi bu salak hissede...Aysonunu nasýl cýkarýcam onu dusunuyorum![]()
Hatta bir miktar satýp halkb alayým mi diye dusundum sonra kýyamadým bunca zaman bekledim diye..Ama keske kýysaydým...
Geçen hafta 2 tane dandik kaðýt yerine (BIZIM-GUBRF) 16.70 den NEtaþ satýp 10.86 dan SAHOL aldým... NETAÞ yerine bu dandiklerden birini deðiþtirseydim, çok iyi olacaktý...
Ama hala anlamadýk iþte ucuz domates çürüktür, ucuz hisse çürüktür...ömür törpüsüdür... vs..........
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
hayýrlý olsun masu,bizimden mail geldi ýsrarlarýma dayanamayýp cevap yazmýþlar..."Sirketimizin KAP acýklama yapmadýðý herhangi bir olaðanustu durumu yoktur.Hisse fiyatlarý guncel piyasa kosullarýna gore degerlenmektedir." demiþler...
Yer Ýmleri