Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.......
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.......
tam bir yýl önce 7.87 imiþ þimdi 7.50 tebrikler ülker grubu ne deðersiz þirketin varmýþ.
Ukc geç bir yili,6 yil öncesine bak birde...
grubun diðer kaðýtlarý ile karþýlaþtýrýyordum ülker % 40
gozde %200
kerevitaþ%120
son bir yýllýk tabelalarý....bu batmýþ ,ne haber ne yatýrým ,çok zaman bekleyen de iyi sabýr varmýþ..7 yýl önce ki arz ve sonrasý enflasyon dahil edildiðinde dediðiniz gibi batýrým hissesi olmuþ...
daha vahimi Borsaya çýktýðý gün 1 adet hisse fiyatý 17 Dolar (64 TL) idi. Þu anda fiyatýda bu civarda olmasý gerekirdi.
Þimdi 2 dolar' a çektiler. Tabiki % 50 bedelsiz verdi. onuda hesap edelim ayýp olmasýn . Eder sana 3 Dolar.
Bu Þirket 2011 den buyana yatýrýmlar yaparakta büyüdü. Son 2 yýlý zarar kapatýp fýrsata dönüþtürüp. topladý. Adamlar bütün kaðýdý toplayýp. Sonra fýrsata çevirecekler. Unlu Mamullerden 1 yýldan fazladýr. Kaðýdýn çoðunu topladý. Artýk son Viraj Bilanço öncesi veya Sonrasý hareketleneceðini sanýyorum...
AL SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR BÝLGÝ AMAÇLIDIR.
yatýrým atýlým yapmayacaksa bu ülker niye toptancýyý halka açtý yerel bayiileri vardý zaten. 7 yýldýr milletin ömrünü yemiþler yvþklar fabrikadan direkte almýyor malý gene aracý þirketler var onlardan alýyor
daðýtým da yapmýyor bir tane araçlarýný görmedim
bu piyasa da böyle þartlarla 3 ün birini alýr bu þirket. Batmayacaksa
bir deðiþiklik atraksiyon yapmasý lazým bu batýrýmcýlar ýn ytd
Son düzenleme : ukc; 22-01-2018 saat: 19:30.
Pasta💩💩💩
http://imageturko.com/?di=RGIF
Tahta iyice arýzaua baðladý artýkbiþey olacak gibi
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri