ÝSTANBUL, 27 Aralýk (Reuters) - Yýldýz Holding'in bankalarla olan sendikasyon anlaþmasý tek çatý altýnda toplandý.
Türkiye Bankalar Birliði'nden yapýlan yazýlý açýklamada, "Önceki aylarda, Yýldýz Holding ile alacaklý bankalar tarafýndan ayrý ayrý uygulamaya alýnan sendikasyon anlaþmasý, çerçeve anlaþmasýnýn temel prensipleri esas alýnarak, ticari kurallar içinde holdingin de uzlaþýsýyla, alacaklý tüm bankalarýn bir araya geldikleri tek sözleþmeye dönüþtürülmüþtür" denildi.
Yýldýz Holding Mali Ýþler Baþkaný Mustafa Tercan, holdingin 5.5 milyar dolar kredinin refinansmaný çerçevesinde bankalarla imzalarý attýðýný Mayýs ayýnda duyurmuþtu. geçen hafta da kreditör bankalar ile Doðuþ Holding arasýnda, bazý holding þirketlerini kapsayan borç yeniden yapýlandýrma müzakerelerinin anlaþmayla sonuçlandýðýný duyurmuþtu. bugünkü açýklamasýnda, bankalar ve diðer finansal kurumlarýn borçlarýný ödemeye niyetli, ancak farklý nedenlerle gelir-gider dengesi geçici olarak bozulduðu için borçlarýný ödemekte zorlanan müþterilerin ödeme kabiliyetlerinin iyileþtirilmesine destek olduðu belirtilerek þu ifadelere yer verildi:
"Bu çalýþmalar sayesinde, bir yandan borçlarýný geri ödeme kabiliyeti artmasý beklenen iþletmelerimizin, üretim deðerleri muhafaza edilerek ekonomik faaliyetlerini saðlýklý olarak sürdürmeleri; bir yandan da bankalarýn aktif kalitesinin korunmasý ve alacaklarýnýn tahsilatý mümkün olabilecektir."
Bunlarda taktik bilançoya kadar düþürüyorlar, bilanço açýklanacaðý güne hazýrlýk. 5.00 lere düþür, bilançoda 7.00 üzerinde itele. Maliyeti 8.00 in altýnda olan k.y. olmadýðýndan biz ne satabiliyoruz. Ne 5.00 lerden alýp kâr ediyoruz.
Son 3 bilanço döneminde oynanan oyun bu.
Bugün muhtemel eksi 3, eksi 4 kapatýrýz.
Seni çooooook seviyorum mülker.
2019 için en büyük beklentim MU denen .... sürünmesi,bela ve nusumetten baþýný kaldýramamasýdýr.Vatan ve millet haini olmak nasýlmýþ görmesidir.
matematiksel 6,22 seviyede bitecek aþaðý düzeltme dalgasý, 6,19 seviyesinde son buldu gibi gözüküyor. Bu hissede iþlem hacmi çok düþtü. Sabrý tükenenler ve alýcý olmadýðý an toplamak için aþaðý basan olmaz ise; Þafak sökmeye baþlayan hisselerden biri olup
yukarý 3. dalganýn baþlama ve hisse alým yeri olduðunu düþünüyorum.
arkadaslar tutmayin beni aglamak istiyorumm...gozlerin yasardi resmen...
Aðla kanka, rahatlarsýn🤗
Yer Ýmleri