Takaslara derinlemesine kafa patlatan biri deðilim. Hatta gereksiz buluyorum. Yabancý alýyor, arkasýndan býyýklý çýkýyor.. Yerli alýyor diyorsun, halbuki yabancý kurumlarýn taþeronluðunu yapan yerli kurumlar var... Son paylaþýmým daki sebep ana ortak paylarýnda deðiþimleri görmek içindi.. Kýsaca hangi kurumda ne kadar mal var. Kim alýyor, kim satýyor... çok da ilgimi çekmiyor desem yeridir...
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Tavan mý oldu..!?
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
bundan sonra bende tatliciyi takip edicem herhalde...yillardir bosuna debelenmisiz.sattiklarimin yarisi ile halkb almistim allahtan o da gitti yoksa baya uzurdum.nasibiniz bol olsunn YTD...
Hakkýnýzda hayýrlýsý olsun Grando.. Bol kazançlar...
Syn Oscar teknik ne diyor? Tavan hareketlerini 20M lotla yapmasi neye isaret ediyor? USD bazli grafikte direncler nasil?
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Yer Ýmleri