33.1 milyon yildiz holdingte, 1.73 milyon geri alinzn paylar, 300 bin lot civari diðer ortaklarda olabilir. 60 bin ergun plakta. 35.2 milyon eder. 24.8 civari diðer güya panda takýmý 4-5 milyon almis.takaslarda hiç belli etmemiþler. 😀
Aslýnda çok saðlam bir hikayesi var. Ben de 1 yýl kadar önce bu hikayeden dolayý aldim. Bakalim gorecegiz. Herkese hayýrý ve bol kazanç dilerim
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
panda denen zavallýdan bir halt olmaz zaten, o etkisiz eleman, kendi kendine zýrvalýyor.
sn bahmet, eðer çok saðlam dediðiniz hikaye SEÇ MARKET ile olan þubelerin hýzla çoðalmasý hikayesi ise, benim bir tespitim var paylaþmak istiyorum ama kararýnýzý da olumsuz yönde etkilemek kesinlikle istemem. SEÇ MARKET ler genellikle küçük m2 ve pek iþ yapamayan marketler olarak gözüme çarptý hep. ben, 1 çeyrek daha bilançoyu görmek istiyorum, ondan sonra uzun vadeli bekleyip beklememe kararýmý vereceðim.
saygýlar.
sn Atakan5234. þirket yýl sonunda 1.4 milyar tl satýþ hedefliyor seç marketlere. ve yýl sonunda 1800 market hedefi var. ilk çeyrek 276 milyondu satýþlar. ilk çeyrek 276nýn 1.4e ulaþabilmesi için her çeyrek yüzde 16 büyüme gerekli.. 276-320-370-430 gibi.. 320den fazla 342 geldi ikinci çeyrek.. burada sýkýntý yok.. ve toplam satýþlardaki aðýrlýðý yüzde 20 olmasý lazým. ben buna bakýyorum yoksa patronun müslümanlýðý, tahtadaki pandalar ve kutup ayýlarý, emap veya ünlü lt investments her ne ise , 1.737 milyon lotun kabaca 7.8 ortalamadan 4.5 yýl önce geri alýnmýþ olmasý, ergün plakýn alýmlarý, 196 marketin bilançoda 25 milyon civarý görünmesi ama aslýnda 1627ye çýkmýþ olmasý tp ile yapýlan anlaþma vs vs vs bunlarýn hiçbirisi yok diye farzediyorum.. perakende yasasý ve seçin akýbeti.. bence kilit iki nokta bu. ben ikisinde de olumluyum. yatýrým tavsiyesi deðildir tabii ki.. 1 yýldýr buradayým. unludeki lotlarýn 2950sinin daðýlýmý þu þekilde.. 2016 kasýmýnda yýldýz 324980 lot aldý.. kabaca 487 bin yapar bugün.. þirket 9 mart 2017 - 8 haziran 2017 arasý 1158 lot aldý. 1737 yapar bugün.. 2016 agusotsunda bizimden unluye virman yapýlmýþ.. 484 bin.. bu da kabaca 726 yapar.. 2950nin daðýlýmý bu.. rakamlarda ufak tefek hatalar olabilir..
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Hangi kademeden alsam bir üst kademeyi birdaha göstermiyorlar 1 haftadýr. çok istikrarlý bir düþüþ trendinde.
Yer Ýmleri