En az 10 kurumdan iþlem yapýyorlar.Gün içindeki takasýn t+2 ile hiç alakasý yok.Böyle bakýnca ünlü almýþ görünüyor ama bence çoðu cep to cep bu kadar net alýþ yok tahtada olsa bu fiyatlarda olmasý imkansýz.
En az 10 kurumdan iþlem yapýyorlar.Gün içindeki takasýn t+2 ile hiç alakasý yok.Böyle bakýnca ünlü almýþ görünüyor ama bence çoðu cep to cep bu kadar net alýþ yok tahtada olsa bu fiyatlarda olmasý imkansýz.
Gedik model portfoyde geciyor:
https://temelanaliz.net/newsDetail.h...0000017bf2d199
Gedik girerse iyi olur. Gözde yi uçurtmuþtu geçen ay)
gedik bu kaðýdý model portföye alalý çok oldu , fiyat o zamanlar 30 civarýndaydý .. o zamandan beri model portföyde .. önceki model portfoy duyurularýný incelerseniz maliyetini dahi göstermez kaðýdýn o derece zarar etti bu kaðýdý model portföye aldýðýndan beri..
yani gediðe bel baðlamayýn , ayrýca gediðin takasta görünen lotlarýn % 5 i civarý bende .. model portföylerinin büyüklüðünü ordan çýkarabilirsiniz..
takaslarý incelediðimde gördüðüm þey þudeutche elindeki malýn tamamý ünlüye geçti bu da bize aslýnda yabancý takasýnda görünenlerin ülkerin kendine ait malý olduðu anlaþýlýyor.. aksi takdirde bu malý 25 tl den almýþsa % 30- 50 zararla bu kaðýttan çýktý yabancý demektir..
citinin durum biraz daha farklý , onlar düþüþten sonra malý topladý ve þuan satýyorlar , muhtemelen benzer þekilde cep to cep iþlemler ...
neyse son durumda görünen þu ülker yabancý tarafta görünen malýný satýp ünlü üzerinden geri alýyor bu sýrada da fiyatý düþürdü ve alttan mal topladý ..
bedelsiz süreci ile birlikte firma kar etmeye baþlayacaktýr , parayý baþkasýna yedirmek istemiyorlar çok net ..
Geçen sene Ünlü 18 e kadar götürmüþtü, bu sefer Gedik ten niye olmasýn veya gene Ünlü den?
kucuk yatýrýmcý elindekileri biraz daha satsa hisse alýp yürüyecek çok az kaldý .. emeklilik fonlarýnda 1,5 milyon hisse vardý hepsini sattýlar nerdeyse 250 k hisse kaldý .. onu da satsýnlar yakýn zamanda tamam bu iþ ..
bi de bi rüya gördüm geçenlerde -80 milyon açýklanýyordu bilançosu , hayýrdýr insallah dedim bakalým 1 ay sonra 2.ceyrek gelecek bakalým neler olacak ..
benim bildiðim ganereler milleti sürüm sürüm süründürmeden biþey yapmaz . aðustos 9 ola hayrola ..
yatýrým tavsiyesi deðildir , bu hisse için düþmanýma bile tavsiyede bulunmam al yada sat için .. öyle lanet bir hisse
Yer Ýmleri