ya tam bir boþ tenekesin tam. pentayý migrosla tüpraþla kýyaslýyor. tüpraþýn arazileri bile 10 tane penta eder. dönemsel olarak zarar edersen fk hesaplanmaz ama migros gibi binlerce maðazan tüpraþ gibi akaryakýtta memleketin ek þirketi olursan sorun olmaz. arz sonuçlarýný gördük iþte. hepi topu 90 küsür bin kiþi katýlmýþ. yahu ilaç niyetine bir tane bile yabancý kurum baþvurmamýþ. adamlar açýk açýk diyor bu fiyata bu hisse alýnmaz. yahu ky bile gözünü açmýþ buna baþvurmamýþ siz hala savunmaya çalýþýn.
Mesela basit Guven..
Güven herseydir...
Ulker F/K 4 yuzune bakan yok. Borsa ralli yapti uctu gitti Ulker hala yerinde..
Senin begenmedigin TUPRAS en azindan borsaya gore petrol fiyatlarina gore yani bilimsel Verilere göre tepki veriyor, patrona göre deðil!!!!
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse biþey savunmuyor tüpraþ migros kendi sektöründe ne ise pentada o ne eksik ne fazla sektöründe lider dünyada bir çok firmanýn türkiyedeki tek dispritörü senede 800 milyon dolar ciro yapýyor penta da bakkal bozmasý deðil
3. çeyrek ile halka arz geliri sayesinde karlýlýkta iyileþme hissedilecek o zamana göreceðiz
petrol fiyatlarý 30 dan 68 geldi tüpraþ yine zarar ediyor
migros varlýk satmasa bi 10 sene daha kar açýklayamaz 2 yýlda 2.5 milyar tl fazla avm sattý adamlar genel merkezi bile sattý son 7 yýlda ilk defe bu sene kar açýkladý
ben migros tüpraþ iyi kötü demedim ama penta kötü firma deðil halka arzda 1 talep gelmeseydi bile bu durumu deðiþtirmezdi
siz olayý garip konseplere sokmuþsunuz fk senet 2017 halka arz vs
ben ülkeri beðenmiyorum büyüme 0 büyüme olarak ciroyu almayýn tonaj büyümesi yok satýþý arttýramýyor dünya þekere þekerleme ve çikolayata saðlýk açýsýndan artýk pek sýcak bakmýyor karlýlýðý sürdürülebilir deðil
Tek bir kurumsal arz miktarýnýn %54.54’ünü almýþ. Bu talep gelmese arz iptal olacaktý!barýs beyden yaný talep yok ve yuksek fýyat arz oldu yýne býlmeyen 3-5 kucuk yatýrýmcýya ýtelemýslerdýr ama bu kagýt bu fýyatlarda durmaz gözu asagý bakar herkezýn aklý fýkrý var tabý gözdenýn dýye gaza getýrenlere fazla ýnanmadan kendýnýzde arastýrýn
Yer Ýmleri