Alıntı Originally Posted by gabros Yazıyı Oku
spk tarafından beklenen koşullari karşılamayan yeni sunulan rapor bile olsa bence çok olumsuz bir durum yok. Hisse degerlemeleri onem kazanacak ve her bir ozbal hissesi daha kıymetli olacak demektir. Sesli düşünüyorum. Al, SAT tut demiyorum.

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finansal tablolar
MADDE 5- (1) Birleşme/Bölünme işlemlerinde yapılacak değerlendirmelerde ve
değerlemelerde sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde hazırlanmış ve bağımsız denetimden
geçirilmiş yıllık finansal tabloların esas alınması gerekmektedir.
(2) Birleşme/Bölünme işlemine esas alınan finansal tabloların kamuya açıklanma tarihi
ile Kurul onay tarihi arasındaki sürenin, 18 haftayı aşması halinde veya birleşme/bölünme
işlemine esas alınan finansal durum tablosu tarihinden sonra birleşmeye/bölünmeye taraf
şirketlerin malvarlıklarında önemli değişiklikler meydana gelmiş ise, birleşme/bölünmelerde
sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde hazırlanmış ve özel bağımsız denetimden geçmiş altı
aylık ara dönem finansal tablolar esas alınarak yeniden değişim oranı hesaplanır. Bu durumda
değerleme raporu da yenilenir. Birleşme/Bölünme işlemi için her durumda bu işleme esas
alınan finansal tabloların kamuya açıklanma tarihinden itibaren en geç sekiz hafta içinde Kurula
başvurulması zorunludur.
(3) Birleşme/Bölünme işlemine esas alınacak finansal tablolara ilişkin bağımsız denetim
raporunda olumsuz görüş bildirilmesi veya görüş bildirmekten kaçınılması durumlarında söz
konusu finansal tablolar birleşme/bölünme işlemine esas alınmaz. Birleşmeye/Bölünmeye esas
alınacak finansal tablolara ilişkin bağımsız denetim raporunda olumlu görüş bildirilmesine

Alıntı Originally Posted by Trader1918 Yazıyı Oku
Arkadaşlar kavgayı bırakalım da haftaya ne durumda başlarız tahmin yürütebilen varmı?
 Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
Sürece güvenmeyen varsa satsın , alan olur hisselerinizi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.