-
mb nın dün yaptığı hamlenin yabancı kuruluşlardaki olumlu etkisi görülmeye başladı güvenilirliğini geri kazandı yorumları yapılıyor ! böylece liranın değer kaybı üzerindeki '' mb faiz artıramaz '' yükü büyük ölçüde alınmış oldu ! bundan sonra politika duruşundan büyük bir sapma olmazsa diğer gelişmekte olan ülkelerden çok fazla ayrışmayız diye düşünüyorum ! yatırım tavsiyesi değildir
-

Originally Posted by
bahri
mb nın dün yaptığı hamlenin yabancı kuruluşlardaki olumlu etkisi görülmeye başladı güvenilirliğini geri kazandı yorumları yapılıyor ! böylece liranın değer kaybı üzerindeki '' mb faiz artıramaz '' yükü büyük ölçüde alınmış oldu ! bundan sonra politika duruşundan büyük bir sapma olmazsa diğer gelişmekte olan ülkelerden çok fazla ayrışmayız diye düşünüyorum ! yatırım tavsiyesi değildir
Konuş bahri kardeşim konuş, gün senin günün..şu dolarcıları titret biraz da kendilerine gelsinler..
Ancak son aşamanın başlarındayız, bilesin..inşallah buralarda durulur..yoksa hepimiz için zor olacak..
Neydi;
Bir 300 baz puan arttırdın, yetmedi bir 300 daha, oda yetmedi bir 300 daha..
Şimdi sorun FED'de durmayacak..en azından bu sene..
-

Originally Posted by
enki
Konuş bahri kardeşim konuş, gün senin günün..şu dolarcıları titret biraz da kendilerine gelsinler..
Ancak son aşamanın başlarındayız, bilesin..inşallah buralarda durulur..yoksa hepimiz için zor olacak..
Neydi;
Bir 300 baz puan arttırdın, yetmedi bir 300 daha, oda yetmedi bir 300 daha..

o bi 10 satarım olmadı bi 10 daha bi 10 daha değil mi ?
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
o bi 10 satarım olmadı bi 10 daha bi 10 daha değil mi ?
Ben geçen ay onun farklı versiyonunu yapmıştım;

Originally Posted by
enki
Bundan sonra sağlam hamle şöyle olur mesela;
Önce bir 300 baz puan arttırırsın..yetmedi bir 300 , sonra yetmedi bir 300 daha..
Yada artışlara inandırırsın piyasaları..buda zor, gazoz ağacı meselesi gibi..

Neyse hiç değilse gazoz ağacı meselesi olmadığını hatırlatmış oldu MB'sı..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri