Ayrýca bedelliye katýlanlar kaðýdý hemen sattý 0,96 lardan abim böyle yaptý))
Ayrýca bedelliye katýlanlar kaðýdý hemen sattý 0,96 lardan abim böyle yaptý))
bu zübüklere kanýp para yatýrmaktansa deveden kýl koparmaya benzedi ama demekki dogru yapmýþým bende yoksa daha çok beklerdik 0.89 olacak diye ..adamlar vampir akþam haberlerde bu yýl turist rekoru kýrýldý deniyor havalar sogumasýna ragmen antalya oteller ruslarla dolu oldugunadan bahsediliyor..bizimkiler sinek avlýyor herhalde..
ZIR-DELÝ Y.T.D
eniyi alici merrl seans sonu cok acimasiz oluyor robotoðlurobot
Arkadaþlar bugün spk haftalýk bülteninde bizim haber yeralýrmý cezamýzda bitti çok þükür ama ben dayanamam yine ceza yerim ceza kolik oldum
Sürekli hisse pazarlýyor lar diyorsunuz. Doðru veya yalan bunu bilmem. Merak ettiðim hisseniz varmý yok mu. Yoksa iþiniz gücünüz yokmu. Varsa ????? anlamýþ deðilim . Ne perhiz ne lahana. Yatýrým tavsiyesi deðildir
Herkesin yatýrým anlayýþý farklý 2014de aldýðým brsan hisselerini 2018 de sattým anca dolar.bazinda kafa kafaya geldi nasip kýsmet bundada ne olur bilmem . Hisse aldigima göre kar amacý ile aldým yoksa düþecek diye bilsem almazdim . Maliyet 1 in üstünde oda TL bazlý dolar bazlý hesap etmek bile istemiyorum. Nasip kýsmet . Yukarimi gider aþaðý mi bilemem . Boþ yazýlarýmla burayý meþgul ettim. Al SAT tut tavsiyesi deðildir. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Kelin ilacý olsa önce Kendi baþýna sürer.
avrupa ve abd borsalarýnda ciddi düþüþler devam ediyor.
her nekadar onlar rekorlar kýrarken biz düþtük yükselmedik desekte (bist) bu düþüþler bistide vurabilir.
yarýn özelinde bu akþam bir haber sitesinde abd ve tr brunson için anlaþtý diye haber geçmesi ile dolar % 3 e yakýn deðer kaybetmiþ görünüyor.
çokçok volatil bir gün bizi bekliyor
Yer Ýmleri