10 yýldýr borsadayým. Zaman zaman beni çok kýzdýran kaðýt olmuþtur. Ama bunun gibi veledi zina bir kaðýt sanýrým yoktur.
10 yýldýr borsadayým. Zaman zaman beni çok kýzdýran kaðýt olmuþtur. Ama bunun gibi veledi zina bir kaðýt sanýrým yoktur.
4.15 tavan pat 3.80 altý,pat oradan 4 sýnýrý,pat 3.90 altý,dansöz giysisi giydirm,iþler oynatýyorlar,zamanýnda1.5 cývarýydý,benim maliyetimde onun altýndaydý,aradan 5 sene geçti takýlmadýydým,bugün traderlik takýldým ve bir kýsmýný boþalttým,gidermi,tahtacýya baðlý,bide patron malyaraðýna,bide söylenti var bedevi vs falan,neyse biz iþimize bakalým,kapanýþta tekrar 3.80 yaptý,karanlýk odaya bakmak lazým,nasýl olsa yeni bir oyuncak bulduk![]()
Kapanýþtaki gibi kapandý karanlýk odada 3.80,bir oyun var,bakalým nasýl bir oyun
![]()
Ýnvestingde ucuz,ucuz en aþaðý deðeri 1 dolar diyorlardý tavanlarken,3.80 kapattý küfür nara beddu elimize verdiler falan filan![]()
iPetrokent in : Fiili Dolaþýmdaki Pay Oraný : %19........ F/K Oraný : 40,14...... Piyasa Deð. / Defter Deð. :13,61
Sermaye : 25 Milyon. Yani Petrokent in piyasada 5 Milyon lotu var. Bu nedenle hisse fiyatýný þiþirmiþler
Tektu nun piyasada 196 Milyon hissesi var. Þiþirmeyi býrak . defter deðeri olan 7,24 TL. ye bile getirmek için büyük para gerekiyor. Bu nedenle , Tektu yu aðýr vasýta gibi düþünebiliriz. Hýzlý yol alamaz.Ama uzun vadede güzel kazandýrýr.
Tektu yu alan , uzun vadeyi beklemek zorunda
Yer Ýmleri