Tekart gyo herkesinin kafasını karıştırdı ve cuma günü güzel operasyon yapıldı havada bir haberdi hisse toplamak için kullanıldı bedelsiz den dolayı uçacağını sananlar haberin fos çıktığını sandı ve sattı güzel operasyondu bravoo
Tekart gyo herkesinin kafasını karıştırdı ve cuma günü güzel operasyon yapıldı havada bir haberdi hisse toplamak için kullanıldı bedelsiz den dolayı uçacağını sananlar haberin fos çıktığını sandı ve sattı güzel operasyondu bravoo
Sn fasarya ky sürekli duygularıyla kaybetme endişesiyle işlem yaparsa sürekli ben sattım gitti olur. Burada bu hissenin desteğini direncini tekniğini yazıyoruz. Ötesinde fikirlerimizide dile getiriyoruz bir kaç fazla msj yazınca özelden yada sayfadan
laf atmalar patron adamı olup ky düşmanı yaftaları bile yapıştırmalar saçma sapan durumlar çıkıyor.
Adamlar özelden yazıp tekniğini sorup fikrimi soruyor beklentim bu yönde diyorum
bugün çıkar diyorum şöyle böyle diyorum. Abartıyorsun bize hisse aldırmayamı çalışıyorsun diyor. Ulan banane senin alacağın 10 bin 20 bin lottan hatta sizin gibi adamlar hiç almasın Sonra hisse çıkınca
özür diliyor, e sen gömüyordun beni
kıymeti kaldımı şimdi özrün. Ky bazen hak ediyor diyeceğim dilim varmıyor herkese bol kazançlar. .
Ben senin yerine söyleyeyim küçük yatırımcı herşeyi hak ediyor. Cuma günü twitter da denk geldi whatsap grubu kurmus. İyi güzel bur bakalım dedim neler var neler yok abim ücretli olduğunu söyledi. İyi güzel ücretli olsun ere hisse hakkında birşey biliyormu bence bilmiyor birileri bir şey söylemiş kulaktan dolma söyler hep. Tektu kardeşim bu patron hissesi tekniğe analize pek bakmaz. Bakarmış gibi gözükür ağlatır... Küçük yatırımcı saf kalıyor bazı konularda Herkez e her şeye inanıyorlar. Bizim burdaki yazılarımız hisseyi övmek falan değil hissedeki beklentinin bitmediğini göstermek. Hisse pazarlayacak olunsa oooooo çok fazla atlayacak var ama 3 5 lira pata için kimsenin vebalini almaya gerek yok o alınan 3 5 lira insandan 5 10 lira olarak geri çıkar onu düşünen varmı acaba...
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri