Eline saðlýk cefaks dostum cefali dost
Eline saðlýk cefaks dostum cefali dost
ALDIÐIN HÝSSEYÝ SATMADIÐIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDÝÐÝM VE PAYLAÞTIÐIM HÝÇBÝR KELÝME VE RESÝM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Ak ve iþ yatýrým yüzde 42 ye ulaþtý diðer aracý kurumlarda enteresan deðiþimler var bana göre tahtanýn yüzde 60-65 eline geçti yatýrým finansmandanda oynuyorlardý yanlýþ hatýrlamýyorsam sonuç adam aç gözlü yap 1.3-1.4 kaðýdýn yüzde 90 ýný ele geçir bitsin bu iþ))
KAP *** TEK-ART ÝNÞAAT TÝCARET TURÝZM SANAYÝ VE YATIRIMLAR A.Þ. *** TEKTU *** Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Ýmar Barýþý Hakkýnda
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Þirketimizin aktifinde bulunan Ýzmir Ýli, Çeþme Ýlçesi, Alaçatý Beldesindeki Resort Zigana Hotel isimli 5 Yýldýzlý
otelimiz bünyesine dahil olan 65 adet villa tipi apart ünitelerinin gerektiðinde ayrý ayrý satýþýna imkan saðlamak
amacýyla baðýmsýz tapulu villalara dönüþtürülmesi ve ayrý ayrý tapularýnýn alýnmasý için imar barýþý kapsamýnda gerekli
müraacatlar yapýlarak yapý kayýt belgeleri alýnmýþtýr. Söz konusu villalarýn baðýmsýz tapularýnýn alýnmasý için Çeþme
Tapu Müdürlüðüne müracaat edilecektir. Kamuoyunave yatýrýmcýlarýmýza saygýlarýmýzla duyurulur.
gelen haber güzel ammaaaaaaa
yok þu paradan satcaz yok bu paradan aþþa olmaz gibi ifadeler yok.
3'e 5 'e bakmadan satcaz diyin. sizde rahatlayýn bizde
bu zamana kadar tapularý ayrýþtýrmama sebebiniz neydiki?
operasyon bitmediiiii![]()
üstad yanlýþ anlamayýn beni
o paraya satýlma ihtimali yok.
piyasa bunun farkýnda sadece twetteki gazmanlar farkýnda deðildi bi sürü insaný boþ hayallere soktular. þimdi o sükütu hayali yaþayanlarýn satýþlarý ile buradayýz.
örnek verdim 99 model toyota corollam var otomatik vites bunu 30 bin euro ya satýþa koyarsam. Buna alýcý gelmeyeceði apaçýk ortadadýr. benimde aslýnda satmak istemediðim ortadadýr.
katar lý da para çok yaw para çokta niye senin 10 liralýk malýný 100 liraya alsýn adamlar aptalmý?
makul bi paraa yaz. müþteri öyle böyle çýkar abartý yazarsan kimse inanmaz satmak istediðine.
ha birde bu 65 villayý satmak istiyoz dediklerinde niye tapular ayrýþtýrýlmamýþtýda þimdi otelle birlikte komple satacaz açýklamasýndan sonra ayrýþtýrýlýyor?
3-5 adedine müþteri çýkmýþ olabilir. onlarýn satýþýn gerçekleþmesi kasaya para girmesi ama gerçekci rakamlardan!! ozaman hissenin önü açýlýr BENCE
AYLAR SONRA bana makul gelen ilk haber bu dur.
villalarý tek tek ayrý tapulara böl.
illa çýkar bikaç multi zengin. (1-2 villa satabilir satýlabilir) BENCE
Yer Ýmleri