-
https://invst.ly/9osli
hayelimiz bu kısmet :bakalım bizim zübükzadeler ne yapacak..
2019 ilk 6 ayı ekonomik olarak çok kötü olabilir sonrası sürünmekten belki ellerimizin üzerinde dogrluruz..turizm çok iyi geçecek ..?
ZIR-DELİ Y.T.D
-

Originally Posted by
sulzer
..turizm çok iyi geçecek ..?
Bu ....ların otelleri yılın 12 ayı boyunca %500 dolu olsa bu ....lar yinede zarar açıklar. Bunların turizmle falan işi yok. Bunların tek para kazançları ky soymak.
-

Originally Posted by
tatar79
Bu ....ların otelleri yılın 12 ayı boyunca %500 dolu olsa bu ....lar yinede zarar açıklar. Bunların turizmle falan işi yok. Bunların tek para kazançları ky soymak.
ky bir defa kazanır patronlar % 99 kazanır ben o bire zar attım..
önemli olan zamanlama enyüksek degeri 2007 yılında görmüş ilk tepkiyi 2018 de vermiş 1 ve 2 çalışması bitti gibi sıra 3 de..
ZIR-DELİ Y.T.D
-

Originally Posted by
sanscent
Kağıt iyi olacak arkadaşlar biraz sabır..Bence burada garip şeyler yazıp birbirinizi demoralize etmeyin... hatta hiçbir şey yazmayın....
11 yıldır hep aynı söylemler ve umut var
-

Originally Posted by
northernforever
Şu 11 yilda icinde gordugu 5 tl.yi sadece 6 saatligine bu ay gostersin baska bir sey istemiyorum :D
-

Originally Posted by
northernforever
Ee hem sikayet et hem kagitta bekle ne ayaksiniz?
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kagit elinde olupta kagida kizanlar falanlar filanlar bi yol alin grafikten anlayanlar gelsin bos yazilarla zaman kaybetmeyin
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
kirif
Kagit elinde olupta kagida kizanlar falanlar filanlar bi yol alin grafikten anlayanlar gelsin bos yazilarla zaman kaybetmeyin
RNE-L21 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş grafikte sıkışma var. Patlayacak ama ne zaman ne tarafa, oyle gibi durur. Siz ne goruyorsunuz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri