-
Bir gunde bisey olmaz yarin neler yapacagi onemli degil onemli olan hedefimizemi gelecek yoksa bizi yerle duzmu edecek =)) soru bu olmali
-

Originally Posted by
xmalcomx28
Fazla umutlanmamak gerekir , iki ileri bir geri ilerler , sonuçta bu tektu ...
Yok bu öyle bir hisse değil
Piyasada genel psikolojiye göre endeks iniş çıkışına göre ; 20-30 ileri 20- 30 geri yapıyor sürekli
-
0.74 e son bir alımımı girdim dün vermemiş. Bir zamanlar ozgyo 1.80 e girmiştim. 1.8 e vurdu vurdu bana vermemişti, ondan sonra kimse tutamadı onu. Tektu da 0.74 e vurdu yine vermedi : ) ama elimde yeteri kadar var. Ozgyo nun yarısı kadar gitsin yeter : )) bakalım kaderleri benziyor mu yoksa karaktersizler yine bir şey mi çeviriyor. YTD
-

Originally Posted by
jurnal
Patroniçe endeks kağıdı yaptın tektu yu sonunda hadi bakalım.Yarın neler yapacaksın
Açığa satış
toplam lot:1.247.281( yuhh)
en düşük:77
en yüksek:81
Bu işlemlere tam olarak açığa satış diymeyiz çünkü her defasında yanıltıyor genelde virman var...Yalnız karanlık oda da takip ettiğim kadarıyla iyi alım geldi 81 den...yarın muhtemelen bir iki kademe yukardan açabilir...ytd...
-
Endeks oldu 95 bin, hala buralarda yuvarlanıp duruyor.
-
Sayın atayburak boşver gitsin kendini yorma biz yorulduk ılacağı yere varır napalım pes etmek üzereyim maliyet 1.00 civarı yaklaşsın bu sefer ben gider
-
Herkes soteye yatmış, kağıdın uçmasını bekliyor herhalde.
-

Originally Posted by
atayburak
Herkes soteye yatmış, kağıdın uçmasını bekliyor herhalde.
Heee oyle valla sen ne beklion otobusmu acaba?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri