6 aydýr bekliyoruz... galiba bir 6 ay daha bekleyeceðiz..... Karaktersizler....... YTD...
6 aydýr bekliyoruz... galiba bir 6 ay daha bekleyeceðiz..... Karaktersizler....... YTD...
vay ******** hisse.bunun sahibi yokmu.
Tektu ne hale düþtün iþlem hacmine bak yazýklar olsun
Yarasýn hepinize, boþverin uçacak kaçacakçý ********lerden kurtulduk bari
Zamanýnda bu kaðýdý 5 yýl 0.60-0.66 aralýðýnda tuttular isterlerse yine yaparlar, siz kaðýdý incelemeden niye aldýnýz birileri mý sizi kandýrdý?
Pasta atabilirmiþsiniz arkadaþlar
Þiþko patates tahtacýnýn bütün aðýrlýðýyla oturdu hisselerin üstüne, kalkmýyor...
Sanýrým finans borç maliyetlerinden dolayý, birde rezalet bilanço yayýnlayacak.
Borsada haþka açýk tektu yüklü miktarda finans borç alsýn, finans borç maliyetleri altýnda ezilsin, diðer tarafta borsada halka açýk tektu nun paralarýný yýllarca iliþkilþ tarafa kullansýn, iliþkilþ taraftan varlýk aktarýp büyük miktarda alacaklý duruma getirerek.
Tektu bu kadar finans borç faizi ve doviz farký öderken, gayrimenkul sektörü can çekiþirtiði bir dönemde, içinde gayrimenkul varlýklarý var diyerek patronlara ait hantal þirketi tektuya satýn aldýr ve bu darboðaz sürecinde artý deðer oluþturacak paracýklar patronlarýn olsun hantal varlýklar Tektu nun olsun! Ne güzel iþ!
Bu bedelliden gelen paralar veya iliþkili taraftan olan alacaklar ile finansal borçlar rahatlýkla temizlenir ve kasada önemli miktar nakit kalýrdý. Böylece þirket flnans borç maliyetlerindenden dolayý bu yýl büyük zarar etmezdi ve ayrýca kasadaki paralarla da artý deðer oluþturacak þekilde deðerlendirirdi. Ama herseye istedikleri atarý veriyorlar. Her þey rezalet!
Yola devam...
Sisko yeter lan ala ala bi hal oldum daha i alacam? Batiracanmi lan sen bizi dogru sole
Yer Ýmleri