Marti devre kesti sen?...
Marti devre kesti sen?...
Ne pok yersen ye tavan taban ne kýzarým ne sevinirim. Yatýrým tavsiyesi deðildir.bi pok bilsem yazmayla uðraþmam icraat yaparim.
Sanýrsýn THY 0.78 de 20 milyon küsur lot hacim gözlerim yanlýþ görmüyor sa. Asla yatýrým tavsiyesi falan deðildir. Ýki senedir yaklaþýk yapacagi tek hareketi bile kestiremedim. Onun için umrumda deðil artýk. Bunun ne yapacaðýný benim gibi sýradan yatýrým ci bilemez.bilen varmý tartýþýlýr
Kýr þu 80 i artýk........ Geçen hafta kirsaydin þimdi çok farklý yerdeydin..........Hacim güzelleþti..... Gir artýk þu yola...... YTD.....
. Daþþaklarindan büst yapýlsa yeridir. Büyüksün babaaaaaa
ula þeref yoksunu neyin kafasýný yaþýyorsun.Endekse uyuyorsun desek yok,turizm hissesi desek hiç alakan yok.Hisse gitmesin diye her türlü alavereyi yaptýn bugün..Umarým yedi sülalenden çýkar bizden kazandýðýn paralar..ytd..
Bunlar kimseye para yedirmez
Þu dünyada en büyük zenginlik hayat boyu her ne olursa olsun yanýnýzda olacak tek bir dost, böyle bir dostunuz varsa paranýn içine edeyim, kardeþten abiden bile dost olmuyor, sýrtýný güvenle dayayabileceginiz bir dostunuz varsa çok zenginsiniz...benim yok
Yer Ýmleri