Neden satýyor bunu düþünmek lazým birilerinin elini kuvvetlendiriyor sonra vereceði mallardan kat ve kat çýkaracaktýr m.ali bana göre birileri ile anlaþmýþ . Ytd
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden satýyor bunu düþünmek lazým birilerinin elini kuvvetlendiriyor sonra vereceði mallardan kat ve kat çýkaracaktýr m.ali bana göre birileri ile anlaþmýþ . Ytd
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam dün 102 milyon iþlem hacmi yapan hissede Yýlmaz 6.5 milyon lot satsa ne yazar, satmasa ne yazar, maksat mide bulandýrmak sanýrým.
Bir þey daha anladým ki, aslýnda hisse alýrken temel, teknik ve takas analizi yanýnda birde firma patronlarýný da biraz analiz etmek gerekiyormuþ.
Yazdýklarým al-sat-tut ve yatýrým tavsiyesi deðildir. Ne diyeyim, ALLAH herkesin gönlüne göre versin inþallah.
Payronlarýn önceden en büyük þanslarý bedelli yapmalarý ve hisseyi aþaðý baskýlayýp sattýklarý mallarý tekrar alabilmeleri idi ama þu günlerde acayip þekilde bedelli açýklayan þirketlere talep var þimdi patronlar mal kaptýrmaktan korkar hale geldiler gitmeyen tek kaðýt ederi olarak bu biraz gelse benim gibi bi sürü nszn var almak için hemde hatýrý sayýlýr lotla yoksa o 6,5 çerez
Emir iptali iþlemi kaldýrýlmalýdýr!!!!!!
Derinlik izleyip de bunu görmek çok acý....
Bu ülkede borsa ne yazýk ki insanlarý soyup parasýný almak için var!!
Bireysel yatýrýmcý olup da emir iptali yapan kaç arkadaþ vardýr acaba...
Demem þudur ki tahtanýn alýcý-satýcý durumuna bakýp kaðýt almayýn..
Çoðu iptal edilecek emir!!!!!
2009 da 1.45 liradan girdim.(4 liradan gelmiþti.)
Kaðýt 0.27 leri bile gördü..
2020 de 1.9 dan lanet olsun diye çýktým!!!Yine lanet olsun diyorum..!!
Lanet bir kaðýt ve sahipleri çok ciciler!!!(Þirketten 49.000.000 ₺ yi ...kadar..))
Yine lanet olsun diyerek götü yiyen girsin!!!
Yalnýzca 11 yýllýk tecrübemi size aktardým!!YTD!!!!!
Canýnýzý yakmýþlar belli. Ancak millet þu anda borsada yaþatýlan konjüktüre göre hareket ediyor. Yani batýk ele avuca gelmez kaðýtlar prim yapýyor. Yoksa bu dediklerinizi bence herkes grafiðine bakarak anlayabilir. Ama ..... ama iþte kýsa yoldan kazanma hýrsý vur kaçlar bu gibi kaðýtlarda hýzlý olan ve zamanýný bekleyen kazanabiliyor. Trendi iyi takip etmek gerekiyor.
saðlýcakla kalýnýz
Yer Ýmleri