Anket Sonuçlarını Gör: temmuz Sonu Bist100 kaç puandan kapanır?
- Oylayan
- 119. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
106.000 ve üstü
-
105.999.103.500
-
103.499-101.000
-
100.999-98.500 arası
-
98.499-96.500 arası
-
96.499-93.000 arası
-
92.999-90.000 arası
-
89.999-87.500 arası
-
87.499-85.500 arası
-
85.499 veya altı
-

Originally Posted by
nikrece
Ha ha gençmiş? Gençlik 60 dan sonra başlar, hele birde felç geçirip eliniz kolunuz tutmuyorsa tadından yenmez. O YAŞTAKİLERE
(KIYMETİNİ BİLİN, çabuk geçiyor zaman)yaş gereği bebe diyoruz.
Ben sayın denizci ile birlikte 91 yaşında Likya yolunda bisiklete bineceğiz, koray dostuma sözüm var.

İnşaallah abi... İnşaallah.
-

Originally Posted by
DeliKAN
DeliKAN ..: 92468
Bu son tahminim uzun bir süreliğine.
Çünkü.. yine gidiyorum.
Güle gülede, benim gittiğimde Grand canyonda bile internet vardı. Yoksa jammer bölgesinemi gidiyorsun..
-

Originally Posted by
izci
İnşaallah abi... İnşaallah.
gülme efekti koymamışsınız. Düşündümde yaş 60 , 91 e kadar çekilmem.Arada gideyim iyidir 
Pazarlığı biri görmeli.
-

Originally Posted by
nikrece
Ha ha gençmiş? Gençlik 60 dan sonra başlar, hele birde felç geçirip eliniz kolunuz tutmuyorsa tadından yenmez. O YAŞTAKİLERE
(KIYMETİNİ BİLİN, çabuk geçiyor zaman)yaş gereği bebe diyoruz.
Ben sayın denizci ile birlikte 91 yaşında Likya yolunda bisiklete bineceğiz, koray dostuma sözüm var.

Abi sizin yaşı yeni gördüm, valla benden daha delikanlısınız, saygılar
-
-

Originally Posted by
nikrece
Bu gün ben fişekliyorum.

nikrece:92.150
Benden de 92 düz olsun.başka tahmin varmıydı bakayım hele
-

Originally Posted by
RUZE
Gerçekten de buradaki arkadaşlar çok kaliteli insanlar. Uzun süredir takip ediyorum, zaman içerisinde oluşan samimiyet söylemi de uyarlamış, ama kimse rahatsız değil. Şakalar, takılmalar başlığa renk katıyor. Sanırım Sayın Burkay yaşça bizlerden büyük. 40'lı ve 30'lu yaşlardaki biz gençleri mazur görmesini rica edelim.
Sevgili "RUZE" kardeşim, Görüşlerine tamamen katılıyorum...Evet yaş 60'ı çoktan devirdi ama sizlerden yaşlı olduğumu kesinlikle düşünmüyorum... Lakin bu piyasa hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan bazı yakınlarım tarafından 2001 yılında adeta tuzağa düşürülürcesine itelendim! Ardından gelen düşüşler, krizler benim bilgisizce alım-satımlarım maddi olarak beni mahvetti' Geçirmiş olduğum travmaların etkisiyle de 2004 yılında kalp krızi geçirip halen yaşamıma ilaçlarla devam ediyorum... Şu anda çok şükür damarımdaki stent dışında gayet sağlıklı ve dinç bir insanım.... Çevremdekilerin beni 50 yaşın üstünde olduğuma dahi inanmıyorlar...Ama her ne olursa olsun hayatın insan omuzlarına yüklediği yükü de unutmamalı...
Benimde 30 lu yaşlarda iki olum var ve onlarla ilişkilerimiz hep baba-oğuldan ziyade arkadaş ortamında olmuştur...sizlerle benim baş tacımsınız Hepinizi seviyorum değerli genç kardeşlerim...
-
10 ARALIK PERŞEMBE
Dekikan: 92.468
Nikrece: 92.150
Demokrat76: 92.000
Ugolnili: 91.848
Avcı: 91.229
Listeye pür mukayyet olun dağılmasın can lar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz