ben þahsen, bazý sayýn ortaklarýn "sanayi arsa deðerlemesinin hiç bir önemi yok, ona hiç odaklanmayýn, asýl ilgilenilmesi gereken konu þirketin baþarýlý faaliyetleri, karý ve ihracatý" minvalindeki yorumlarýna tamamen katýlmýyorum. ne olursa olsun 1. olumlu haberin olumlu etkisi olur, 2. sanayi arsasýna dönüþmüþ 128 küsür dönüm, hap þeklinde bir alandan bahsediyoruz, kirala kar et, kallavi bir alýcý bul kar et, her halükarda kar et..
sayýn hayta58, hiç bir iþe yaramasa, sýrf askýdan ineceði gün olan 22 temmuzdan bir iþlem günü öncesi neden tavan yapsýn??? yatýrým tavsiyesi içermez, acemi görüþlerimdir bunlar.
not: sayýn by akýl'ý ben de merak ettim doðrusu, sayfaya katkýsý inkar edilemezdi, kaðýt hakkýnda her zaman pozitif, ümitli olan bir arkadaþýmýzdý. umarým bu son yükseliþten önce satýp ayrýlmamýþtýr aramýzdan..
yarýn öbürgün isterse arsa etkisini fiyatýna yansýtsýn isterse hiç önemi yokmuþ gibi yapsýn farketmez ben filmin sonunu merak ediyorum bekleyeceðim...
153 bin metrekare 1.000 tl den olsa 153 milyon eder. 500 tl den olsa 76.5 milyon eder. fena para deðil hani...
yatýrýmcýlar eninde sonunda bu deðerin farkýna varacaklardýr. önemli olan geç kalmamak...
170 dönüm kesinti sonrasý 100 dönüme düþer diyordum ama 128 dönüme düþmüþ baya iyi bir oran bence...
Yer Ýmleri