Bu satýþ iþlemi önemli nitelikte iþlem olarak kabul edilerek çaðrý yapma zorunluluðu getirir þirkete diye düþünüyorum.
Yy.tv.drgildir
Bu satýþ iþlemi önemli nitelikte iþlem olarak kabul edilerek çaðrý yapma zorunluluðu getirir þirkete diye düþünüyorum.
Yy.tv.drgildir
baktýðým kadarýyla aracý kurumlar arsa satýþ haberini kale almamýþ bile, bu ne biçim iþtir anlamadým. bize gelince mi böyle oluyor...
en çol al-sat yapan zirrraaatt bile yazmamýþ...
ytd deðildir
hsbbbc üzerinden son üç gündür mall alan iþbrrrklll karýný cebe koyuyor...bilmem dikkatinizi çektimi son birkaç günde 100 bine yakýn malll almýþtý..
ytd deðildir
Gelene geçene veriyorlar.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
4.12---4.50 arasý aldýklarýmý 4.05- 07 arasý verdim.
ana mal saðlam duruyor ve duracak
yt deðildir
5 pisikolojik sýnýr destek yapsýn
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir.
5.10 izleyelim kýrmasý kolay olmayacak. ben hedeflerime kasar bekleyecem.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir.
Herkes mal vermekle mesgul:)
Benden 1 lot bile cikmaz bekleyecegim.,,
Yer Ýmleri